Työtä kestävän lentokenttäkaupungin yhteiseksi hyväksi

Kehitämme vahvalla visiolla koko Aviapoliksen aluetta. Jo olemassa olevien tilojemme ympärille luomme uutta, kansainvälisesti kiinnostavaa lentokenttäkaupunki Avia Cityä, jossa yritykset, asukkaat ja matkustajat voivat viihtyä ja kukoistaa. Lentokentän ja juna-asemien läheisyyden ansiosta yhteydet kaikkialle kotimaahan ja ulkomaille ovat vertaansa vailla ja tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet myös autottomaan liikkumiseen.

Muiden kiinteistösijoitusyhtiöiden joukosta erotumme paitsi ainutlaatuisella sijainnilla, myös poikkeuksellisen laajalla, erilaisia toimitila- ja asumisen tarpeita palvelevalla tarjonnallamme. Lisäksi pyrimme merkittävänä alueen kehittäjänä ja kiinteistönomistajana tarkastelemaan ratkaisuja aluetasoisesti, esim. paikalla tuotettua energiaa.

Avia Real Estaten vastuullisuusstrategia

AVIA Real Estaten vastuullisuusstrategiassa kuvataan vastuullisuustyömme keskeisimmät teemat, tavoitteet ja jalkauttamismalli.

Tärkeimmät teemamme ovat kiinteistökannan kehittäminen ympäristöä kunnioittaen, avoin ja ihmislähtöinen toiminta sekä vastuullisesti tuotettu lisäarvo liiketoiminnalle.

AVIA Real Estaten vastuullisuusstrategian viitekehyksenä
toimivat ESG-periaatteet, ja tavoitteet on asetettu näiden periaatteiden mukaan.

Vastuullisuusstrategiamme löydät alla olevasta linkistä.

Lataa tästä

Toimintaperiaatteet

AVIA Real Estaten hallitus hyväksyi yrityksen toimintaperiaatteet loppuvuonna 2022. Toimintaperiaatteet ohjaavat kaikkien työntekijöidemme ja johdon toimintaa. Lisäksi edellytämme, että yhteistyökumppanimme noudattavat näitä periaatteita.

Toimintaperiaatteiden vahvistamisen jälkeen ne on jalkautettu henkilöstölle. Toimintaperiaatteita on alettu sisällyttää myös uusiin sopimuksiin.

Lataa toimintaperiaatteemme alle olevasta linkistä.

 

Lataa tästä

Vastuullisuuskatsaus 2022 - 2023

Ensimmäinen vastuullisuuskatsauksemme on valmistunut. Katsauksessa kerromme vuosina 2022-2023 tekemistämme vastuullisuustoimista
ja selvityksistä sekä tulevista suunnitelmistamme.

Vuodesta 2023 alkaen olemme valmistautuneet
myös EU asettamaan yritysten kestävyysraportointivelvoitteeseen, CSRD-raportointiin. Tarkoituksemme on julkaista ensimmäinen
vuotta 2025 koskeva CSRD-raporttimme keväällä
2026 tilinpäätöksemme yhteydessä.

Voit tutustua vastuullisuuskatsaukseemme alla olevasta linkistä.

Lataa tästä