vuokrattavat kohteemme

Vuokrattavat toimisto-, varasto- ja rahtiterminaalitilamme sijaitsevat Helsinki-Vantaan lentoaseman kainalossa, osa kokonaan tai osittain airside-alueella. Sijainti kulkuyhteyksien keskipisteessä tekee arjesta vaivatonta ja liikkumisesta mutkatonta. Tilavuokrauksen lisäksi järjestämme tarvittaessa myös muut toimitilapalvelut, kuten energia-, ylläpito- ja kiinteistöhuollot sekä jätehuolto-, siivous- ja vartiointipalvelut.

Tutustu tarjontaamme alla tai hyödynnä kätevää toimitilahakua, joka etsii toiveidesi tilan puolestasi.

Avia Pilot

Lentäjäntie 3

Kiinnostavia kohtaamisia, vaivatonta verkostoitumista, lukemattomia liiketoimintamahdollisuuksia? Jackpot − Avia Pilot on kohtaamisten keidas vilskeessä viihtyvälle verkostoitujalle. Tässä urbaanissa toimistotornissa ihmiset ja ideat kukoistavat!

Avia Wing

Rahtitie 3

Kansainvälisen kosmopoliitin ykkösvalinta – täältä näkymät avautuvat kauas niin maisema- kuin bisnesmielessäkin! Kulkuyhteyksien keskipisteestä kävelet koneeseen ilman päällystakkia ja taksijonoja. Lisäherkkuna kasvukeskuksen komein sauna ja kattoterassi, joista hengästyttävät näkymät kiitotielle ja koko lentokentän yli. Virvokkeet kainaloon ja koneita bongaamaan!

Siipitie 9

Siipitie 9

Järkihintainen löytö logistiikkatoimijalle. Monien mahdollisuuksien logistiikkatalo sinulle, joka etsit huippusijaintia, käytännönläheisiä tiloja ja airside-yhteyttä. Siipitieltä on lyhyt matka kaikkialle kotimaassa ja maailmalla. Runsaasti varastointi-/tuotantotilaa, reilusti toimistotilaa ja yltäkylläisesti toimivia neliöitä myös keittiölle ja sosiaalitiloille. Mitä sanot − sijoitetaanko tänne sinun bisneksesi?

Avia Fleet

Lentäjäntie 1

Mikä tekee toimitilasta houkuttelevan? Ainakin mutkattomat kulkuyhteydet, lennossa päivittyvät toimitilat ja sijainti keskellä kaikkea. Täällä on ne kaikki. Lisää vielä hyvin varustellut neuvottelutilat ja hiivatin hyvää seuraa – voilá, olet löytänyt kotiin.

Kolmioparkki

Turbiinitie 13

Kun haluat autosi säältä suojaan Aviapoliksessa, Avia Kolmioparkki on silloin loistava valinta. Pysäköintitalo sijaitsee Aviapoliksen juna-aseman välittömässä läheisyydessä. Juna poimii kulkijat kyytiin melkein...

Avia Base

Turbiinitie 1

Uutuutta hohtavia pintoja, isoja ikkunoita ja runsasta luonnonvaloa – urbaani Avia Base on vastaus modernin maailmankansalaisen tarpeisiin! Avia Basessa työskentelet palveluiden paratiisissa, keskellä kaikkea ja koko maailma ulottuvillasi. Maisema vaihtuu tunnissa Tukholmaan ja kahdessa Keski-Eurooppaan. Kahdeksassa siemailet jo viiniä Singaporessa. Avia Base valmistuu vuonna 2024 – liitytkö sinä pioneerien joukkoon?

Avia Cargo

Rahtitie 1

Avia Cargo on logistiikkatoimijan aarre. Tilat kätevästi kiitoradan kupeessa, sijainti lähellä pääväyliä, huippuyhteydet kaikkiin ilmansuuntiin – mitä muuta voisit logistiikkatiloilta toivoa? Tohdimme väittää, että tämän helpommaksi logistiikkatoimintojen sijoittaminen lentokentälle ei enää muutu. Saman huippualueen ovat valinneet mm. DHL ja TNT. Tule sinäkin!

jutellaanko lisää?
Ota yhteyttä tai tule helen kanssa aamiaiselle!