fiksu vastaus moderniin toimistotyöhön

Avia Club on uudenlainen ratkaisu muuttuvan työelämän tarpeisiin: toimitilat joustavat aina tarpeesi mukaan. Pidät työntekijät tyytyväisinä etkä koskaan maksa turhasta. Avia Clubin tilat sijaitsevat hyvien yhteyksien äärellä kävelymatkan päässä Helsinki-Vantaan lentokentältä.

Avia Club on toimitila, joka joustaa.

Avia Club yhdistää perinteisten mallien parhaat puolet: yrityksesi käytössä on oma, yksityinen tila sekä tarpeen mukaan tarvitsemasi lisätilat. Joustotilojen ansioista voit varautua hybridityön jatkuvasti muuttuviin tarpeisiin nopeasti ja helposti.

Joustava sopimus, lyhyet sitoumukset
Sopimusmallina käytetään joustavaa palvelusopimusta, jossa sitoutuminen on selvästi lyhyempi kuin perinteisissä vuokrasopimuksissa (3 kk). Jousto- ja yhteiskäyttötiloja voit vuokrata jopa tunti tai päivä kerrallaan.

Alhaisemmat kustannukset
Joustotilojen ansiosta tiloja ei tarvitse vuokrata ”varalle”, vaan voit hyödyntää joustotiloja silloin, kun oma kiinteä tila ei riitä. Näin et koskaan maksa tyhjästä, vaan tilat mitoitetaan todellisen käytön mukaan.

Jousto- ja yhteiskäyttötilojen sähköinen hallinnointi 24/7
Tilaa, varaa ja peru Avia Club -sovelluksella – kätevästi kellonaikaan katsomatta.

Tehokkaampaa ja monipuolisempaa tilojen käyttöä
Kun tilatarve muuttuu, omaa toimistoa voidaan täydentää yhteiskäyttöisillä työtiloilla ja palveluilla – joko tilapäisesti tai pysyvästi.

Käytännön esimerkki

Perinteinen tilanne:
15 henkilön IT-Konsulttiyritys IT Oy toimitusjohtaja Pekalla on toimitilojensa kanssa pulma. Heillä on nykyisin käytössään n. 300 m2 toimistotila, mutta työntekijät haluavat tehdä 50 % työajasta etänä, mikä on laskenut tilojen käyttöasteen alhaiseksi. Voimassa olevaa kolmen vuoden mittaista vuokrasopimusta on jäljellä vielä 6 kk. Vuokranantaja ei suostu muuttamaan tilakokoa sopimuskauden aikana. Kustannukset juoksevat, vaikka tilat ovat suurilta osin tyhjillään.

Ratkaisu:
Laaditaan joustava Avia Club -palvelusopimus, jossa molemminpuolinen sitoumus on maksimissaan 3 kk. Koska noin puolet työstä tehdään Pekan IT yrityksessä jatkossa etänä, voidaan oman toimiston kokoa tiputtaa puoleen aiemmasta. Uuden toimiston koko on siten 150 m2, mikä laskee kiinteitä vuokrakuluja merkittävästi.

Lisäksi uuteen sopimukseen sisällytetään 15 oikeutta käyttää Avia Clubin yhteiskäyttötyötiloja, jos oman toimiston työpisteet ovat hetkellisesti täynnä tai työntekijät vain kaipaavat vaihdosta toimistomaisemaan.

Avia Club -sovelluksen kautta tiimiläiset voivat helposti varata myös kohtuuhintaisia kokoustiloja tai vaikkapa projektitoimiston asiakasprojektin toteutusta varten. Varauksen yhteydessä varaat kätevästi myös kokouspullat ja lounaat.

Kiinnostuitko? Varaa esittely virtuaalisesti tai livenä!

Varaa esittelyaika >

Tai lue lisää hyödyistä ja asiakkaidemme kokemuksista.

Keskellä kaikkea. Ja lyhin matka maailmalle.

Niin se vain on. Keskeinen sijainti ja ylivoimaiset kulkuyhteydet tekevät arjesta vaivatonta. Helppo tulla, helppo mennä − lentokentältä matka maailmalle ja takaisin on aina lyhyt.

Varaa esittely >

Päivittyy lennossa. Tila tarpeidesi mukaan. Joka päivä.

Kahdeksan henkeä keskiviikkona, neukkari neljäksi ja edustustila ehtooksi. Helppokäyttöisen Avia Club -sovelluksen avulla monipuoliset tilat ovat käytössäsi muutamalla klikkauksella − kätevästi kellonaikaa katsomatta.

Varaa esittely >

Palveluiden paratiisi. Kaikki kuviteltava kilometrin säteellä.

Nopeasti lounaalle, tsekki työterveydessä ja päivän päätteeksi parturiin. Mitä ikinä keksitkin tarvita, lentokentän loistavat lähipalvelut pitävät sinusta huolta.

Varaa esittely >

Ei sitoumuksia. Joustava palvelusopimus, huoleton huominen.

Kun maailma muuttuu, myös tilojen on voitava muuttua. Joustava palvelusopimus turvaa huoletonta huomista ja tuo tehoa tulevaisuuden työelämään.

Varaa esittely >

jutellaanko lisää?
Ota yhteyttä tai tule samin kanssa aamiaiselle!

Asiakkaamme kertovat

Miksi toimitila lentokentällä on hyvä juttu?

Securitaksen Antti-Jussi Karjalainen, Aliantin Tuomo Kauttu ja Medtronicin Panu Lauha kertovat videolla miksi heidän yrityksensä on valinnut juuri lentokentän toimipaikakseen.

Lue asiakastarina