Avia Club on uudenlainen ratkaisu muuttuvan työelämän tarpeisiin: toimitilat joustavat aina tarpeesi mukaan. Pidät työntekijät tyytyväisinä etkä koskaan maksa turhasta. Avia Clubin tilat sijaitsevat hyvien yhteyksien äärellä kävelymatkan päässä Helsinki-Vantaan lentokentältä.

Avia Club on toimitila, joka joustaa.

Avia Club yhdistää perinteisten mallien parhaat puolet: yrityksesi käytössä on oma, yksityinen tila sekä tarpeen mukaan tarvitsemasi lisätilat. Joustotilojen ansioista voit varautua hybridityön jatkuvasti muuttuviin tarpeisiin nopeasti ja helposti.

Joustava sopimus, lyhyet sitoumukset
Sopimusmallina käytetään joustavaa palvelusopimusta, jossa sitoutuminen on selvästi lyhyempi kuin perinteisissä vuokrasopimuksissa (3 kk). Jousto- ja yhteiskäyttötiloja voit vuokrata jopa tunti tai päivä kerrallaan.

Alhaisemmat kustannukset
Joustotilojen ansiosta tiloja ei tarvitse vuokrata ”varalle”, vaan voit hyödyntää joustotiloja silloin, kun oma kiinteä tila ei riitä. Näin et koskaan maksa tyhjästä, vaan tilat mitoitetaan todellisen käytön mukaan.

Jousto- ja yhteiskäyttötilojen sähköinen hallinnointi 24/7
Tilaa, varaa ja peru Avia Club -sovelluksella – kätevästi kellonaikaan katsomatta.

Tehokkaampaa ja monipuolisempaa tilojen käyttöä
Kun tilatarve muuttuu, omaa toimistoa voidaan täydentää yhteiskäyttöisillä työtiloilla ja palveluilla – joko tilapäisesti tai pysyvästi.

Avia Clubin tilat ovat nyt Spacentissä, josta niitä voi varata myös yksityishenkilönä. Ohjeet käyttöönottoon ja tilojen varaamiseen löydät tästä.

Voit myös tutustua muutamaan käytännön esimerkkiin.

Keskellä kaikkea. Ja lyhin matka maailmalle.

Niin se vain on. Keskeinen sijainti ja ylivoimaiset kulkuyhteydet tekevät arjesta vaivatonta. Helppo tulla, helppo mennä − lentokentältä matka maailmalle ja takaisin on aina lyhyt.

Varaa esittely >

Päivittyy lennossa. Tila tarpeidesi mukaan. Joka päivä.

Kahdeksan henkeä keskiviikkona, neukkari neljäksi ja edustustila ehtooksi. Helppokäyttöisen Avia Club -sovelluksen avulla monipuoliset tilat ovat käytössäsi muutamalla klikkauksella − kätevästi kellonaikaa katsomatta.

Varaa esittely >

Palveluiden paratiisi. Kaikki kuviteltava kilometrin säteellä.

Nopeasti lounaalle, tsekki työterveydessä ja päivän päätteeksi parturiin. Mitä ikinä keksitkin tarvita, lentokentän loistavat lähipalvelut pitävät sinusta huolta.

Varaa esittely >

Ei sitoumuksia. Joustava palvelusopimus, huoleton huominen.

Kun maailma muuttuu, myös tilojen on voitava muuttua. Joustava palvelusopimus turvaa huoletonta huomista ja tuo tehoa tulevaisuuden työelämään.

Varaa esittely >

jutellaanko lisää?
Ota yhteyttä!

Asiakkaamme kertovat

Miksi toimitila lentokentällä on hyvä juttu?

Securitaksen Antti-Jussi Karjalainen, Aliantin Tuomo Kauttu ja Medtronicin Panu Lauha kertovat videolla miksi heidän yrityksensä on valinnut juuri lentokentän toimipaikakseen.

Lue asiakastarina