Tule osaksi Suomen kiivaimmin kasvavaa yrityskeskittymää

Arvostatko loistavia liikenneyhteyksiä, kiinnostavia kohtaamisia ja joustavia tilaratkaisuja? Haluatko nauttia lentokentän kansainvälisestä sykkeestä, tasokkaista palveluista ja keskeisestä sijainnista?

Modernit ja muunneltavat toimitilamme sijaitsevat Aviapoliksessa, aivan Helsinki-Vantaan lentokentän kupeessa. Aluetta voi hyvällä syyllä kutsua kansalliseksi kasvumoottorialueeksi, sillä se tuottaa jo 4 % Suomen bruttokansantuotteesta.

Kasvu jatkuu kiivaana kohti tulevaa. Vuoteen 2040 mennessä lentoaseman sykkeeseen rakentuu 40 000 työpaikan ja 20 000 asukkaan urbaani kaupunkikeskus Avia City, joka on täynnä mahdollisuuksia, tasokkaita palveluja ja kansainvälistä tunnelmaa.

Asiakkaanamme nautit paitsi tyylikkäistä tiloista, loistavista liikenneyhteyksistä ja Suomen globaaleimmasta sijainnista, myös huolettoman huomisen Avia Club -konseptistamme.

Keskellä kaikkea. Ja ylivoimaiset yhteydet ympäri maata ja maailmaa.

Helppo tulla, helppo mennä. Keskeinen sijainti ja ylivoimaiset yhteydet tekevät arjesta vaivatonta. Lentokone, auto, juna tai bussi − Suomen globaaleimmasta sijainnista matka maailmalle ja maailmalta kotiin on aina lyhyt.

Kiivasta kasvua. Suomen nopeimmin kasvavassa, kansainvälisessä seurassa.

Aviapolis on Suomen kiivaimmin kasvava työn ja yrittämisen keskus. Kansallisella kasvumoottorialueella taotaan jo 4 % Suomen bruttokansantuotteesta ja kasvu jatkuu kiivaana kohti tulevaa. Yli 600 kansainvälisen yrityksen keskittymässä olet kaltaistesi joukossa.

Tuottoisia tulevaisuuden näkymiä. Lentoliikenteen kasvun vauhdittamana.

Helsinki-Vantaan lentoaseman kautta kulki v. 2019 jo 23 miljoonaa matkustajaa. Merkittävien laajennushankkeiden myötä lukema yltää tulevaisuudessa 30 miljoonaan. Matkustajamäärän kasvu luo mahdollisuuksia, joissa kannattaa olla mukana.

Tila tarpeidesi mukaan. Joustavalla sopimuksella ja huolettomalla huomisella.

Sinä päätät, millaisessa tilassa haluat luoda uutta – me tarjoamme siihen modernit ja joustavat ratkaisut. Avia Clubin jäsenenä tilat päivittyvät lennossa ja huominen on huoleton.

Avia Clubin palvelut:

Kokoustila Gold

 • Talo:AVIA Wing
 • Osoite:Rahtitie 3
 • Henkilömäärä:13 + 3
Tutustu & varaa

Kokoustila MD11

 • Talo:AVIA Pilot
 • Osoite:Lentäjäntie 3
 • Henkilömäärä:20
Tutustu & varaa

Kokoustila Bronze

 • Talo:AVIA Wing
 • Osoite:Rahtitie 3
 • Henkilömäärä:6
Tutustu & varaa

Kuntosali

 • Talo:AVIA Fleet
 • Osoite:Lentäjäntie 1

Rakastu ainutlaatuiseen
lentokenttäkaupunkiin

Päivittyy lennossa

Suomen reiluin toimitilaratkaisu

jutellaanko lisää?
Ota yhteyttä tai tule jarin kanssa aamiaiselle!

jutellaanko lisää?
Ota yhteyttä tai tule jarin kanssa aamiaiselle!

Asiakkaamme kertovat

CRM-service löysi paikkansa lentokentältä – keskeinen sijainti ja hyvät kulkuyhteydet houkuttelivat

Suomen kiivaimmin kasvavassa yrityskeskittymässä tehdään menestystarinoita. Pilvipohjaisia CRM-ratkaisuja tarjoava CRM-service valitsi lentokenttäympäristön keskeisen sijainnin ja hyvien kulkuyhteyksien houkuttelemana. Sittemmin AVIA Real Estaten omistama...

Lue asiakastarina

Liity ohituskaistalle

ohituskaistalla kuulet aina ensimmäisenä, kun lentokentällä tapahtuu.