Toimitilat helsinki-vantaalla –  suomen parhailla yhteyksillä

Arvostatko loistavia liikenneyhteyksiä, kiinnostavia kohtaamisia ja joustavia tilaratkaisuja? Haluatko nauttia lentokentän kansainvälisestä sykkeestä, tasokkaista palveluista ja keskeisestä sijainnista?

Modernit ja joustavat toimitilamme sijaitsevat aivan Helsinki-Vantaan lentokentän sisäänkäynnin vieressä. Asiakkaanamme nautit paitsi tyylikkäistä tiloista, loistavista liikenneyhteyksistä ja Suomen kansainvälisimmästä sijainnista, myös huolettoman huomisen Avia Club -konseptistamme.

Keskellä kaikkea. Ylivoimaiset yhteydet ympäri maata ja maailmaa.

Helppo tulla, helppo mennä. Keskeinen sijainti ja ylivoimaiset yhteydet tekevät arjesta vaivatonta. Lentokone, auto, juna tai bussi − Suomen kansainvälisimmästä sijainnista matka maailmalle ja maailmalta kotiin on aina lyhyt.

Tilat tarpeidesi mukaan. Älä maksa turhasta.

Jos jossain, niin täällä lentokentällä on helppo ymmärtää tilanteiden muuttuvan - joskus nopeastikin. Me uskomme joustavuuteen, ja haluamme tarjota reiluja toimitilaratkaisuja, jotka mukautuvat yrityksesi tarpeisiin. Sinä tiedät minkälaisissa tiloissa työntekijäsi viihtyvät – me tarjoamme siihen modernit ja joustavat ratkaisut.

Palveluiden paratiisi. Kaikki tarvittava kävelymatkan sisällä.

Nopeasti lounaalle, piipahdus työterveydessä ja päivän päätteeksi kuntosalille, kauppaan tai parturiin. Mitä ikinä keksitkin tarvita, talojen omat ja lentokentän monipuoliset palvelut ovat käytössäsi.

Tutustu toimistotaloihimme

jutellaanko lisää?
Ota yhteyttä tai tule hannan kanssa aamiaiselle! Varaa aika hannan KALENTERISTA.

Asiakkaamme kertovat

Miksi toimitila lentokentällä on hyvä juttu?

Securitaksen Antti-Jussi Karjalainen, Aliantin Tuomo Kauttu ja Medtronicin Panu Lauha kertovat videolla miksi heidän yrityksensä on valinnut juuri lentokentän toimipaikakseen.

Lue asiakastarina