UUSIIN TOIMISTOVUOKRAUKSIIN KOKO LOPPUVUOsi 2024
VAIN 11,99 €/m2/kk!*

Haluatko nauttia lentokentän kansainvälisestä sykkeestä, tasokkaista palveluista ja keskeisestä sijainnista? Huippupaikalla sijaitsevat, muuntojoustavat toimistotilamme sijaitsevat aivan Helsinki-Vantaan lentokentän sisäänkäynnin vieressä.

Osa tiloista on muuttovalmiita ja osaan on mahdollista toteuttaa tarpeitanne vastaava remontti. Viihtyisien toimistotilojen lisäksi vuokralaisenamme nautit laajasta palvelutarjonnastamme sekä varmasti Suomen kansainvälisimmästä sijainnista. Tutustu vapaisiin tiloihimme täältä.

Mitä nopeammin toimit, sitä enemmän säästät! Ota pikaisesti yhteyttä hanna.temmes@aviarealestate.fi tai 040 484 8270, ja tule tutustumaan toimistotiloihin lentokentällä!

* Tarjous koskee uusia, yli 200 m2 toimistovuokrauksia, joiden vuokra-aika on vähintään 31.12.2027 saakka). Tarjoushintainen vuokra on voimassa 31.12.2024 saakka, jonka jälkeen normaali vuokra. Tarjous koskee tilavuokraa, ei pysäköinti- tai muita palvelusopimuksia. Hintaan lisätään alv. Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Keskellä kaikkea. Ylivoimaiset yhteydet ympäri maata ja maailmaa.

Helppo tulla, helppo mennä. Keskeinen sijainti ja ylivoimaiset yhteydet tekevät arjesta vaivatonta. Lentokone, auto, juna tai bussi − Suomen kansainvälisimmästä sijainnista matka maailmalle ja maailmalta kotiin on aina lyhyt.

Tilat tarpeidesi mukaan. Älä maksa turhasta.

Jos jossain, niin täällä lentokentällä on helppo ymmärtää tilanteiden muuttuvan - joskus nopeastikin. Me uskomme joustavuuteen, ja haluamme tarjota reiluja toimitilaratkaisuja, jotka mukautuvat yrityksesi tarpeisiin. Sinä tiedät minkälaisissa tiloissa työntekijäsi viihtyvät – me tarjoamme siihen modernit ja joustavat ratkaisut.

Palveluiden paratiisi. Kaikki tarvittava kävelymatkan sisällä.

Nopeasti lounaalle, piipahdus työterveydessä ja päivän päätteeksi kuntosalille, kauppaan tai parturiin. Mitä ikinä keksitkin tarvita, talojen omat ja lentokentän monipuoliset palvelut ovat käytössäsi.

Tutustu toimistotaloihimme

jutellaanko lisää?
Ota yhteyttä!

Asiakkaamme kertovat

Miksi toimitila lentokentällä on hyvä juttu?

Securitaksen Antti-Jussi Karjalainen, Aliantin Tuomo Kauttu ja Medtronicin Panu Lauha kertovat videolla miksi heidän yrityksensä on valinnut juuri lentokentän toimipaikakseen.

Lue asiakastarina