Toimistotila | 346 m2 | 6.krs

Avia Fleet | Lentäjäntie 1

Vapaana valoisa ja muuntojoustava toimistotila aivan lentokentän sisäänkäynnin vieressä sijaitsevan Avia Fleet -rakennuksessa. Kuudennen kerroksen tilan ikkunoista aukeavat huikeat maisemat kiitoteille sekä rakennuksen atriumpihalle.

Vapaa tila on suurelta osin avotilaa ja tiimihuoneita. Lisäksi tilassa on kiva keittiö henkilöstön kohtaamispaikaksi sekä kaksi puhelin- tai pienkokoushuonetta. Toimiston sijainti on rauhallinen, vaikka keskellä vilkasta lentokenttää ollaankin.

Viereisen Avia Pilotin laajat aulapalvelut ovat vuokralaisten käytössä. Lisäksi samasta kiinteistöstä löytyvät mm. lounasravintola, neuvottelutilat, pakettiautomaatti, kuntosali ja hotelli.

Pysäköinti onnistuu vastapäisessä P5-parkkihallisssa. Lentokentän tuloaulasta löytyvät laajat palvelut: kahviloita, kioskeja, ravintoloita ja ruokakauppa.

Olisiko tässä uusi toimistosi? Tervetuloa tutustumaan tiloihin!
Lisätietoja antaa hanna.temmes@aviarealestate.fi, +358 40 484 8270

Perustiedot

Tyyppi
Toimistotila
PInta-ala
346 m2
Kerrokset
6
Toimitilan ominaisuudet
Keittiö
Tila: Monitila
Kuntosali
Sijainti ylimmissä kerroksissa
Tilat avautuvat valoisaan ilmansuuntaan
Näkymä kiitotielle tai lentoasemalle
Etäisyydet
  • 3 min
  • 3 min
  • 2 min

Pohjakuva

Avia Fleet

Mikä tekee toimitilasta houkuttelevan? Ainakin mutkattomat kulkuyhteydet, lennossa päivittyvät toimitilat ja sijainti keskellä kaikkea. Täällä on ne kaikki. Lisää vielä hyvin varustellut neuvottelutilat ja hiivatin hyvää seuraa – voilá, olet löytänyt kotiin.
Avia Fleet

jutellaanko lisää?
Ota yhteyttä!