Toimistotila | 346 m2 | 6.krs

Avia Fleet | Lentäjäntie 1

Toimistotila talon toiseksi ylimmässä kerroksessa (6. krs) vain minuuttien kävelyn päässä lentoasemasta. Toimistosta aukeaa huikeat maisemat lentokenttäalueelle. Monitilatoimistoa parhaimmillaan, huoneita joko kokous- tai tiimikäyttöön, avotilaa, kaksi (2) kiinteää puhelinkoppia (tai pienkokoushuonetta), kiva keittiö henkilöstön kohtaamispaikaksi yms. Todella rauhallinen sijainti.

Kehäradan aseman suusi sisäänkäynti on melkein vieressä, samoin bussiterminaali ja P5-pysäköintihalli. Lentoaseman uusi tuloaula palveluineen lyhyen kävelymatkan päässä – kahviloita, kioskeja, ravintoloita ja upouusi ruokakauppa palvelevat myös Avia Fleetin vuokralaisia.

Käytössä laajat palvelut, mm. pakettiautomaatti, lounasravintola ja hotelli löytyvät saman katon alta. Myös viereisen Avia Pilotin vuokrattavat kokoustilat ovat varattavissa. Kaiken tämän lisäksi tilavuokralaisen on myös mahdollisuus ottaa käyttöoikeus alakerran kuntosaliin jossa myös pukuhuoneet saunoineen.

Perustiedot

Tyyppi
Toimistotila
PInta-ala
346 m2
Kerrokset
6
Toimitilan ominaisuudet
Keittiö
Tila: Monitila
Kuntosali
Sijainti ylimmissä kerroksissa
Tilat avautuvat valoisaan ilmansuuntaan
Näkymä kiitotielle tai lentoasemalle
Etäisyydet
  • 3 min
  • 3 min
  • 2 min

Pohjakuva

Avia Fleet

Mikä tekee toimitilasta houkuttelevan? Ainakin mutkattomat kulkuyhteydet, lennossa päivittyvät toimitilat ja sijainti keskellä kaikkea. Täällä on ne kaikki. Lisää vielä hyvin varustellut neuvottelutilat ja hiivatin hyvää seuraa – voilá, olet löytänyt kotiin.
Avia Fleet

jutellaanko lisää?
Ota yhteyttä tai tule hannan kanssa aamiaiselle!