Toimistotila | 50 m2 | 2.krs

Avia Pilot | Lentäjäntie 3

Etsitkö muuttovalmista pientä toimistoa tai työhuonetta lentokentältä? Vapaana on nyt tyylikäs muuttovalmis kulmatoimisto Avia Pilot -rakennuksen toisessa kerroksessa. Tila on osa rakennuksen Avia Club -kerrosta, jossa on työhuoneiden lisäksi edustavaa ja viihtyisää yhteiskäyttötilaa sekä keittiö ja sosiaalitilat. Tähän tilaan pääset muuttamaan ilman remonttihuolia!

Vuokralaisen käytössä ovat lisäksi kiinteistön muut monipuoliset palvelut, kuten vuokrattavat kokoustilat sekä vartiointi- ja aulapalvelut. Avia Pilotin aulasta voit ostaa valmiita lounasannoksia ja sisäkäytävää pitkin pääset viereiseen Avia Fleetiin lounaspöytien äärelle. Fleetistä löytyy myös kuntosali, jonne voi ottaa henkilöstölleen käyttöoikeudet.

Tien toisella puolella sijaitsee Finavian P5-pysäköintihalli, josta tarvittavat autopaikat ovat vuokratavissa. Lentokentän lähtöaulaan, Kehäradan juna-asemalle, busseihin ja autohalliin on siis kaikkiin vain lyhyt kävelymatka.

Alla olevaa kuvaa klikkaamalla pääset tutustumaan Avia Clubin tiloihin.

Perustiedot

Tyyppi
Toimistotila
PInta-ala
50 m2
Kerrokset
2
Palvelut
Kokoustilat, Lounge, Vastaanotto/aulapalvelu, Lounasravintola
Muut palvelut
Kuntosali, Lähtöselvitysautomaatti, Parturi-kampaamo, Pesulapalvelu, Polkupyöräparkki, Suihku- ja sosiaalitilat työmatkaliikkujille, Hieronta
Toimitilan ominaisuudet
Tila: Avotoimisto
Etäisyydet
  • 3 min
  • 3 min
  • 2 min

Avia Pilot

Kiinnostavia kohtaamisia, vaivatonta verkostoitumista, lukemattomia liiketoimintamahdollisuuksia? Jackpot − Avia Pilot on kohtaamisten keidas vilskeessä viihtyvälle verkostoitujalle. Tässä urbaanissa toimistotornissa ihmiset ja ideat kukoistavat!
Avia Pilot

jutellaanko lisää?
Ota yhteyttä!