Toimistotila | 246 m2 | 3.krs

Avia Pilot | Lentäjäntie 3

Kulmatila, jossa sekä työhuoneita että avotilaa. Tilaa voidaan remontoida tarpeiden mukaan esimerkiksi lisäämällä työhuoneita ikkunaseinustoille ja muuttamalla keskiosan kokoustilaksi ja loungeksi. Tilassa on keittiö ja omat wc-tilat. Tilaan pääsy aulan lisäksi myös tavarahissillä.

Tila soveltuu hyvin noin 15 – 25 henkilön toimistoksi. Vuokralaisena käytössäsi ovat lisäksi AVIA Real Estaten kiinteistöjen laajat palvelut kuten vuokrattavat kokoustilat sekä vartiointi- ja aulapalvelut. Avia Pilotin aulasta voit ostaa valmiita lounasannoksia, ja sisäkäytävää pitkin pääset viereiseen Avia Fleetiin lounaspöytien äärelle. Avia Fleetistä löytyy myös kuntosali, jonne henkilöstölle saa käyttöoikeudet.

Tien toisella puolella sijaitsee Finavian P5-pysäköintihalli, josta tarvittavat autopaikat ovat vuokratavissa. Lentokentän lähtöaulaan, juna-asemalle, busseihin ja autohalliin on siis kaikkiin vain lyhyt kävelymatka.

Tutustu tästä vastaavaan tilaan rakennuksen 4. kerroksessa.

Perustiedot

Tyyppi
Toimistotila
PInta-ala
246 m2
Kerrokset
3
Palvelut
Kokoustilat, Lounge, Vastaanotto/aulapalvelu, Lounasravintola
Muut palvelut
Hieronta, Kuntosali, Lähtöselvitysautomaatti, Parturi-kampaamo, Pesulapalvelu, Polkupyöräparkki, Suihku- ja sosiaalitilat työmatkaliikkujille
Toimitilan ominaisuudet
Tila: Avotoimisto
Etäisyydet
  • 3 min
  • 3 min
  • 2 min

Avia Pilot

Kiinnostavia kohtaamisia, vaivatonta verkostoitumista, lukemattomia liiketoimintamahdollisuuksia? Jackpot − Avia Pilot on kohtaamisten keidas vilskeessä viihtyvälle verkostoitujalle. Tässä urbaanissa toimistotornissa ihmiset ja ideat kukoistavat!
Avia Pilot

jutellaanko lisää?
Ota yhteyttä!