Toimistotila | 185 m2 | 7.krs

Avia Pilot | Lentäjäntie 3

Valoisa ja muuttovalmis kulmatila Helsinki-Vantaan lentokentän viereisen Avia Pilotin 7. kerroksessa. Tilassa on kaksi isompaa ja neljä pienempää työhuonetta, sekä iso kulmahuone, joka soveltuu hyvin avotyötilaksi tai kokoontumisiin. Lisäksi tilassa on tilava aula, jonka voi sisustaa viihtyisäksi loungeksi. Tilaan kuuluu myös oma keittiö, johon mahtuu pöytä ja paikat noin kuudelle, sekä omat wc-tilat. Vuokralaisena käytössäsi ovat myös Avia Pilotin monipuoliset palvelut, kuten aula- ja kokouspalvelut, neuvottelutilat, lounasravintola, sosiaalitilat, pyöräparkit ym.

Tähän tilaan pääset muuttamaan ilman työläitä remontteja, ja lisäksi tila on toimiva ja helposti sisustettava. Olemme mielellämme avuksi tilaratkaisuihin liittyvissä kysymyksissä, ja voimme vuokrata tilan myös kalustettuna.

Vuokra 4490 €/kk*

Vuokra sisältää sähkön, veden, lämmityksen sekä kiinteistön aulapalvelut, vartioinnin, vieraiden ja postin vastaanoton sekä kokoustilojen vuokrausmahdollisuuden Taitori-appin kautta. Pysäköintipaikat vastapäisessä parkkihallissa noin 150 €/kk/kpl

Toimi nopeasti, sillä näitä tiloja on vapaana vain yksi. Kysy myös loppuvuoden tarjoustamme!

*Indikatiivinen bruttovuokra, vähintään 3 vuoden sopimukselle. Kalusteet ja mahdolliset muut lisäpalvelut sovitaan erikseen. Pysäköintipaikkasopimuksen parkkihalliin tehdään Finavian kanssa. Hintoihin lisätään alv. Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Olisiko tässä uusi toimistosi? Tervetuloa tutustumaan tiloihin!
Lisätietoja antaa hanna.temmes@aviarealestate.fi, +358 40 484 8270

Perustiedot

Tyyppi
Toimistotila
PInta-ala
185 m2
Kerrokset
7
Palvelut
Kokoustilat, Lounge, Vastaanotto/aulapalvelu, Lounasravintola
Muut palvelut
Hieronta, Kuntosali, Lähtöselvitysautomaatti, Parturi-kampaamo, Pesulapalvelu, Polkupyöräparkki, Suihku- ja sosiaalitilat työmatkaliikkujille
Toimitilan ominaisuudet
Keittiö
Aulapalvelu
Tila: Huonetoimisto
Sijainti ylimmissä kerroksissa
Näkymä kiitotielle tai lentoasemalle
Etäisyydet
  • 3 min
  • 3 min
  • 2 min

Pohjakuva

Avia Pilot

Kiinnostavia kohtaamisia, vaivatonta verkostoitumista, lukemattomia liiketoimintamahdollisuuksia? Jackpot − Avia Pilot on kohtaamisten keidas vilskeessä viihtyvälle verkostoitujalle. Tässä urbaanissa toimistotornissa ihmiset ja ideat kukoistavat!
Avia Pilot

jutellaanko lisää?
Ota yhteyttä!