Toimistotila | 241 m2 | 7.krs

Avia Pilot | Lentäjäntie 3

Suunnitellaan työnne tulevaisuus tähän upeaan 241-neliöiseen toimistotilaan. Tila on nyt lähes alkuperäiskuntoinen eli valtaosaltaan muutoksia kaipaava mutta kyseessä on monien mahdollisuuksien toimistotila Avia Pilotin seitsemännestä kerroksesta.

Pohjaratkaisu ja sen muunneltavuus antaa mahdollisuudet monenlaiseen työntekoon, tilaan saadaan tehtyä niin avotoimistoa kuin huoneitakin sekä niiden yhdistelmiä. Suuri keittiötila löytyy erilaisiin kohtaamisiin. Valoisasta toimistosta avautuvat todella upeat maisemat.

Avia Pilotissa löytyy mm. aulapalvelu, uusittu upea aula, ylimmän kerroksen vuokrattavat kokoustilat hulppein lentoasema-aluemaisemin sekä talon toisessa kerroksessa vuokrattavia Avia Club -joustotiloja (työpisteet, työhuoneet ja pienet kokoushuoneet).

Aulasta voit ostaa valmiita lounasannoksia ja sisäkäytävää pitkin pääsee Scandicin (Avia Fleet) lounaspöytien äärelle. Avia Fleetissä on myös kuntosali jonne voi henkilöstölleen ottaa käyttöoikeudet. Tien toisella puolella sijaitsee Finavian P5-pysäköintihalli, josta tarvittavat autopaikat vuokratavissa. Kehäradan asemalle lyhyt kävelymatka.

Olisiko tässä uusi toimistosi? Tervetuloa tutustumaan tiloihin!
Lisätietoja antaa hanna.temmes@aviarealestate.fi, +358 40 484 8270

Perustiedot

Tyyppi
Toimistotila
PInta-ala
241 m2
Kerrokset
7
Palvelut
Kokoustilat, Lounge, Vastaanotto/aulapalvelu, Lounasravintola
Muut palvelut
Kuntosali, Lähtöselvitysautomaatti, Parturi-kampaamo, Pesulapalvelu, Polkupyöräparkki, Suihku- ja sosiaalitilat työmatkaliikkujille, Hieronta
Toimitilan ominaisuudet
Keittiö
Aulapalvelu
Tila: Monitila
Etäisyydet
  • 3 min
  • 3 min
  • 2 min

Pohjakuva

Avia Pilot

Kiinnostavia kohtaamisia, vaivatonta verkostoitumista, lukemattomia liiketoimintamahdollisuuksia? Jackpot − Avia Pilot on kohtaamisten keidas vilskeessä viihtyvälle verkostoitujalle. Tässä urbaanissa toimistotornissa ihmiset ja ideat kukoistavat!
Avia Pilot

jutellaanko lisää?
Ota yhteyttä!