Toimistotila | 297 m2 | 2.krs

Avia Pilot | Lentäjäntie 3

Etsitkö muuttovalmista toimistoa lentokentältä, keskeltä pääkaupunkiseutua? Vapaana on nyt tyylikäs muuttovalmis kokonaisuus Avia Pilot -rakennuksen toisessa kerroksessa. Tila on toteutettu Avia Club – konseptimme mukaisesti laadukkain materiaalein. Tilassa on äänieristettyjä työhuoneita sekä edustavaa ja viihtyisää yhteiskäyttötilaa. Tilaan suora hissiyhteys. Tähän tilaan pääset muuttamaan ilman remonttihuolia!

Vuokralaisen käytössä ovat lisäksi kiinteistön muut monipuoliset palvelut, kuten vuokrattavat kokoustilat sekä vartiointi- ja aulapalvelut. Avia Pilotin aulasta voit ostaa valmiita lounasannoksia ja sisäkäytävää pitkin pääset viereiseen Avia Fleetiin lounasravintolaan. Avia Fleetistä löytyy myös kuntosali, jonne voi ottaa henkilöstölleen käyttöoikeudet.

Tien toisella puolella sijaitsee Finavian P5-pysäköintihalli, josta tarvittavat autopaikat ovat vuokrattavissa. Lentokentän lähtöaulaan, Kehäradan juna-asemalle, busseihin ja autohalliin on siis kaikkiin vain lyhyt kävelymatka.

Alla olevaa kuvaa klikkaamalla pääset tutustumaan tiloihin.

Perustiedot

Tyyppi
Toimistotila
PInta-ala
297 m2
Kerrokset
2
Palvelut
Kokoustilat, Lounge, Vastaanotto/aulapalvelu, Lounasravintola
Muut palvelut
Hieronta, Kuntosali, Lähtöselvitysautomaatti, Parturi-kampaamo, Pesulapalvelu, Polkupyöräparkki, Suihku- ja sosiaalitilat työmatkaliikkujille
Toimitilan ominaisuudet
Aulapalvelu
Tila: Huonetoimisto
Etäisyydet
  • 3 min
  • 3 min
  • 2 min

Pohjakuva

Avia Pilot

Kiinnostavia kohtaamisia, vaivatonta verkostoitumista, lukemattomia liiketoimintamahdollisuuksia? Jackpot − Avia Pilot on kohtaamisten keidas vilskeessä viihtyvälle verkostoitujalle. Tässä urbaanissa toimistotornissa ihmiset ja ideat kukoistavat!
Avia Pilot

jutellaanko lisää?
Ota yhteyttä!