Toimistotila | 37 m2 | 2.krs

Avia Pilot | Lentäjäntie 3

Etsitkö muuttovalmista pientä toimistoa tai työhuonetta lentokentältä? Vapaana on tyylikäs muuttovalmis toimistohuone Avia Pilot -rakennuksen toisessa kerroksessa. Tilaan mahtuu 2-3 työpöytää. Vieraiden tapaamiseen käytössäsi ovat edustavat kokoushuoneet rakennuksen ylimmässä kerroksessa.

Työhuone on osa rakennuksen Avia Club -kerrosta, jossa on työhuoneiden lisäksi edustavaa ja viihtyisää yhteiskäyttötilaa sekä keittiö ja sosiaalitilat. Tähän tilaan pääset muuttamaan ilman remonttihuolia!

Vuokralaisena käytössäsi ovat lisäksi AVIA Real Estaten kiinteistöjen laajat palvelut kuten vuokrattavat kokoustilat sekä vartiointi- ja aulapalvelut. Avia Pilotin aulasta voit ostaa valmiita lounasannoksia, ja sisäkäytävää pitkin pääset viereiseen Avia Fleetiin lounaspöytien äärelle. Avia Fleetistä löytyy myös kuntosali, jonne henkilöstölle saa käyttöoikeudet.

Tien toisella puolella sijaitsee Finavian P5-pysäköintihalli, josta tarvittavat autopaikat ovat vuokratavissa. Lentokentän lähtöaulaan, juna-asemalle, busseihin ja autohalliin on siis kaikkiin vain lyhyt kävelymatka.

 

Perustiedot

Tyyppi
Toimistotila
PInta-ala
37 m2
Kerrokset
2
Palvelut
Kokoustilat, Lounge, Vastaanotto/aulapalvelu, Lounasravintola
Muut palvelut
Hieronta, Kuntosali, Lähtöselvitysautomaatti, Parturi-kampaamo, Pesulapalvelu, Polkupyöräparkki, Suihku- ja sosiaalitilat työmatkaliikkujille
Toimitilan ominaisuudet
Aulapalvelu
Tila: Huonetoimisto
Henkilömäärä: 2-6
Taukotilat
Kuntosali
Tilat avautuvat valoisaan ilmansuuntaan
Näkymä kiitotielle tai lentoasemalle
Yhteys lentokentän asematasolle
Etäisyydet
  • 3 min
  • 3 min
  • 2 min

Avia Pilot

Kiinnostavia kohtaamisia, vaivatonta verkostoitumista, lukemattomia liiketoimintamahdollisuuksia? Jackpot − Avia Pilot on kohtaamisten keidas vilskeessä viihtyvälle verkostoitujalle. Tässä urbaanissa toimistotornissa ihmiset ja ideat kukoistavat!
Avia Pilot

jutellaanko lisää?
Ota yhteyttä tai tule hannan kanssa aamiaiselle! Varaa aika hannan KALENTERISTA.