Toimistotila | 830 m2 | 6.krs

Avia Wing | Rahtitie 3

Muuntojoustavaa toimistotilaa uniikein näköaloin kiitotielle ja yli lentokenttärakennusten. Mahdollista ottaa koko kerros käyttöön, tai vaihtoehtoisesti kerroksen voi jakaa osiin (184 m² / 585 m²).

Tila on pitkänomainen, jolloin sitä on helppo muokata, ja luonnonvaloa tulee mukavasti tilan molempien sivujen suurista ikkunoista. Nykymuodossa tilassa on työhuoneita molemmilla ikkunaseinustoilla, ja neuvottelu- ja yhteistilat ovat tilojen keskellä. Monitila muokkautuu helposti käyttäjiensä näköiseksi vaikkapa silloin, kun henkilöstön määrä muuttuu tai työtekotavat uudistuvat.

Tilassa on hyvin varusteltu keittiö, jossa valmiina kahvikoneliitännät. Kerroksessa on yhteensä 8 wc:tä, ja pukuhuoneet sekä suihkut löytyvät rakennuksen alakerrasta. Lisäksi talon ylimmässä kerroksessa on edustava sauna- ja kokoustila maisematerasseineen.

Omien neuvottelutilojen lisäksi vuokralaisten käytössä ovat aulan yhteydessä olevat modernit kokous- ja koulutustilat. Aulasta löytyvät myös monipuoliset palvelut, kuten vartiointi, vieraiden vastaanotto sekä postitus- ja kahvituspalvelut.

Pysäköintipaikkoja vuokralaisille löytyy viereisestä P3-parkkihallista sekä talon alla olevasta autohallista. Halleissa on myös sähköautojen latauspaikkoja. Rakennuksen edestä löytyy lisäksi vieraille lyhytaikainen pysäköinti.

Olisiko tässä uusi toimistosi? Tervetuloa tutustumaan tiloihin!
Lisätietoja antaa hanna.temmes@aviarealestate.fi, +358 40 484 8270

Perustiedot

Tyyppi
Toimistotila
PInta-ala
830 m2
Kerrokset
6
Palvelut
Kokoustilat, Vastaanotto/aulapalvelu, sauna, yhteiskeittiö
Toimitilan ominaisuudet
Keittiö
Aulapalvelu
Tila: Monitila
Taukotilat
Tilat avautuvat valoisaan ilmansuuntaan
Näkymä kiitotielle tai lentoasemalle
Etäisyydet
  • 3 min
  • 3 min
  • 2 min

Pohjakuva

Avia Wing

Kansainvälisen kosmopoliitin ykkösvalinta – täältä näkymät avautuvat kauas niin maisema- kuin bisnesmielessäkin! Kulkuyhteyksien keskipisteestä kävelet koneeseen ilman päällystakkia ja taksijonoja. Lisäherkkuna kasvukeskuksen komein sauna ja kattoterassi, joista hengästyttävät näkymät kiitotielle ja koko lentokentän yli. Virvokkeet kainaloon ja koneita bongaamaan!
Avia Wing

jutellaanko lisää?
Ota yhteyttä!