Toimistotila | 171 m2 | 5.krs

Avia Wing | Rahtitie 3

Vuokrataan viidennen kerroksen todella valoisa ja persoonallinen toimistotila Avia Wingissä. Tilaan on mahdollista toteuttaa käyttäjän toiveiden mukaan avotilaa, toimistohuoneita, neuvotteluhuoneita sekä taukotila rennompiin kohtaamisiin.

Tässä 171 m² tilassa on kahdeksan huonetta, mutta väliseinämuutoksia on mahdollista tehdä, ja saada tilasta avotilatyyppisempi. Tilaa voi myös tarvittaessa laajentaa, jolloin kokonaisuus on 286 m².

Tiloista on ikkunoita kolmeen suuntaan, ja sieltä on avarat näkymät niin kiitotielle kuin lentoasema-alueellekin. Vuokralaisten käytössä ovat kiinteistön neuvottelutila, eli omia neukkareita ei välttämättä tarvitse tilaan varata, vaan kaikki tila toimii työhuoneina tai avotilana.

Avia Wingin aula palvelee vuokralaisia sekä ottaa vieraat vastaan. Aulasta voi myös ostaa lounaita ja välipaloja. Rakennuksen ylimmässä kerroksessa on saunatila, jonka yhteydessä on neuvottelutila sekä komea kattoterassi, joka on kesäaikana vuokralaisten vapaassa käytössä. Avia Wingin vuokralaisten käytössä ovat myös AVIA Real Estaten muiden kiinteistöjen palvelut.

Tien toisella puolella sijaitsee Finavian P3-pysäköintihalli, josta tarvittavat autopaikat voi vuokrata. Avia Wingin edessä on lisäksi vieraspaikkoja asiakkaiden lyhytaikaiseen pysäköintiin.

Avia Wing sijaitsee noin viiden minuutin kävelymatkan päässä lähtöterminaalista. Lentokentän lähtöaulaan, lounasravintoloihin, juna-asemalle, busseihin ja autohalliin on siis kaikkiin vain lyhyt kävelymatka.

Olisiko tässä uusi toimistosi? Tervetuloa tutustumaan tiloihin!
Lisätietoja antaa hanna.temmes@aviarealestate.fi, +358 40 484 8270

Perustiedot

Tyyppi
Toimistotila
PInta-ala
171 m2
Kerrokset
5
Palvelut
Kokoustilat, Vastaanotto/aulapalvelu, sauna, yhteiskeittiö
Toimitilan ominaisuudet
Keittiö
Aulapalvelu
Tila: Monitila
Henkilömäärä: 12-16
Taukotilat
Pysäköintipaikat: 1-5
Etäisyydet
  • 3 min
  • 3 min
  • 2 min

Pohjakuva

Avia Wing

Kansainvälisen kosmopoliitin ykkösvalinta – täältä näkymät avautuvat kauas niin maisema- kuin bisnesmielessäkin! Kulkuyhteyksien keskipisteestä kävelet koneeseen ilman päällystakkia ja taksijonoja. Lisäherkkuna kasvukeskuksen komein sauna ja kattoterassi, joista hengästyttävät näkymät kiitotielle ja koko lentokentän yli. Virvokkeet kainaloon ja koneita bongaamaan!
Avia Wing

jutellaanko lisää?
Ota yhteyttä!