Toimistotila | 171 m2 | 5.krs

Avia Wing | Rahtitie 3

Vuokrataan viidennen kerroksen todella valoisa ja ihanan persoonallinen toimistotila Avia Wingissä. Tilaan on mahdollista toteuttaa käyttäjän toiveiden mukaan avotilaa, toimistohuoneita, neuvotteluhuoneita sekä taukotila rennompiin kohtaamisiin.

Läpitalon tila – ikkunoita kolmeen suuntaan: avarat näkymät niin kiitoteille kuin lentoasema-alueellekin. Vuokralaisten käytössä ovat vuokrattavat kokoustilat (sisääntulokerroksessa sekä sauna-kokoustila ylimmässä kerroksessa) sekä ammattimaiset aulapalvelut.

Kiinteistö sijaitsee aivan Helsinki-Vantaa lentoaseman vieressä. Talossa on oma parkkihalli, Kehäradan asemalle lyhyt kävely. Aulassa myynnissä mm. lounasannoksia ja muita tuotteita. Lentoaseman uusi Alepa ja monet lounasravintolat lähellä.

Perustiedot

Tyyppi
Toimistotila
PInta-ala
171 m2
Kerrokset
5
Palvelut
Kokoustilat, Vastaanotto/aulapalvelu, sauna, yhteiskeittiö
Toimitilan ominaisuudet
Keittiö
Aulapalvelu
Tila: Monitila
Henkilömäärä: 12-16
Taukotilat
Pysäköintipaikat: 1-5
Etäisyydet
  • 3 min
  • 3 min
  • 2 min

Pohjakuva

Avia Wing

Kansainvälisen kosmopoliitin ykkösvalinta – täältä näkymät avautuvat kauas niin maisema- kuin bisnesmielessäkin! Kulkuyhteyksien keskipisteestä kävelet koneeseen ilman päällystakkia ja taksijonoja. Lisäherkkuna kasvukeskuksen komein sauna ja kattoterassi, joista hengästyttävät näkymät kiitotielle ja koko lentokentän yli. Virvokkeet kainaloon ja koneita bongaamaan!
Avia Wing

jutellaanko lisää?
Ota yhteyttä tai tule hannan kanssa aamiaiselle!