Toimistotila | 585 m2 | 6.krs

Avia Wing | Rahtitie 3

Vuokrataan lähes koko kuudennen kerroksen kokoinen, valoisa toimistotila Avia Wingissä. Tilassa on nykymuotoisena 20 työhuonetta sekä avotilaa ja yksi kokoustila molemmilla ikkunaseinustoilla. Muut neuvottelu- ja keittiö- sekä kokoontumistilat on sijoitettu tilan keskelle, jolloin kokonaisuudesta tulee avara, ja sekä valo että ideat pääsevät virtaamaan mukavasti tilojen läpi.

Molemmilta puolilta on komeat maisemat: toiselta puolelta suoraan kiitotielle ja toiselta puolelta kentän saapumisalueen yli kauas horisonttiin. Huonejakoa on mahdollista muuttaa käyttäjän toiveiden mukaan. Kulku tilaan molemmista päistä hisseillä tai portaita.

Avia Wingin aula palvelee vuokralaisia sekä ottaa vieraat vastaan. Aulasta voi myös ostaa lounaita ja välipaloja. Rakennuksen ylimmässä kerroksessa on saunatila, jonka yhteydessä on neuvottelutila sekä komea kattoterassi, joka on kesäaikana vuokralaisten vapaassa käytössä. Avia Wingin vuokralaisten käytössä ovat myös AVIA Real Estaten muiden kiinteistöjen palvelut.

Tien toisella puolella sijaitsee Finavian P3-pysäköintihalli, josta tarvittavat autopaikat voi vuokrata. Avia Wingin edessä on lisäksi vieraspaikkoja asiakkaiden lyhytaikaiseen pysäköintiin.

Avia Wing sijaitsee noin viiden minuutin kävelymatkan päässä lähtöterminaalista. Lentokentän lähtöaulaan, lounasravintoloihin, juna-asemalle, busseihin ja autohalliin on siis kaikkiin vain lyhyt kävelymatka.

Olisiko tässä uusi toimistosi? Tervetuloa tutustumaan tiloihin!
Lisätietoja antaa hanna.temmes@aviarealestate.fi, +358 40 484 8270

Perustiedot

Tyyppi
Toimistotila
PInta-ala
585 m2
Kerrokset
6
Palvelut
Kokoustilat, Vastaanotto/aulapalvelu, sauna, yhteiskeittiö
Toimitilan ominaisuudet
Keittiö
Aulapalvelu
Tila: Monitila
Taukotilat
Etäisyydet
  • 3 min
  • 3 min
  • 2 min

Pohjakuva

Avia Wing

Kansainvälisen kosmopoliitin ykkösvalinta – täältä näkymät avautuvat kauas niin maisema- kuin bisnesmielessäkin! Kulkuyhteyksien keskipisteestä kävelet koneeseen ilman päällystakkia ja taksijonoja. Lisäherkkuna kasvukeskuksen komein sauna ja kattoterassi, joista hengästyttävät näkymät kiitotielle ja koko lentokentän yli. Virvokkeet kainaloon ja koneita bongaamaan!
Avia Wing

jutellaanko lisää?
Ota yhteyttä tai tule hannan kanssa aamiaiselle! Varaa aika hannan KALENTERISTA.