Toimistotila | 585 m2 | 6.krs

Avia Wing | Rahtitie 3

Vaikuttava toimisto uniikein maisemin. Tästä toiseksi ylimmän kerroksen tilan suurista ikkunoista avautuvat henkeä salpaavat näkymät Helsinki-Vantaan lentokentän kattojen yli. Tilassa on neuvotteluhuone, oma keittiö ja WC-tilat. Kerrosta ylempänä löydät näköalaterassin ja saunatilat. Sisääntulo tapahtuu suoraan pääaulasta hissillä.

Tähän monitilatoimistoon on mahdollista toteuttaa sekä tiedonkulkua edistävä avotoimistotila, omia toimistohuoneita ja/tai taukotila rennompaan olemiseen. Monitila myös muokkautuu helposti käyttäjiensä näköiseksi vaikkapa silloin, kun henkilöstön määrä muuttuu tai työtekotavat uudistuvat.

Parkkipaikkoja on mahdollista vuokrata lämpimästä parkkihallista, johon on kulku hissillä suoraan toimiston aulasta. Tämä upea toimisto on ehdottomasti näkemisen arvoinen.

Perustiedot

Tyyppi
Toimistotila
PInta-ala
585 m2
Kerrokset
6
Palvelut
Kokoustilat, Vastaanotto/aulapalvelu, sauna, yhteiskeittiö
Toimitilan ominaisuudet
Keittiö
Aulapalvelu
Tila: Monitila
Taukotilat
Etäisyydet
  • 3 min
  • 3 min
  • 2 min

Pohjakuva

Avia Wing

Kansainvälisen kosmopoliitin ykkösvalinta – täältä näkymät avautuvat kauas niin maisema- kuin bisnesmielessäkin! Kulkuyhteyksien keskipisteestä kävelet koneeseen ilman päällystakkia ja taksijonoja. Lisäherkkuna kasvukeskuksen komein sauna ja kattoterassi, joista hengästyttävät näkymät kiitotielle ja koko lentokentän yli. Virvokkeet kainaloon ja koneita bongaamaan!
Avia Wing

jutellaanko lisää?
Ota yhteyttä tai tule hannan kanssa aamiaiselle!