Toimistotila | 185 m2 | 7.krs

Avia Fleet | Lentäjäntie 1

Valoisa ja avara toimistotila huikein lentokenttämaisemin talon ylimmästä kerroksesta. Tila on nykymuotoisena pitkälti avotilaa, mutta kokonaisuudessa on myös kolme työhuonetta ja yksi suuri kokoushuone. Tiloja on mahdollista muokata tarpeen mukaan.

Tiloista ainutlaatuiset maisemat suoraan kiitotielle, ja valoa kulmatilaan tulee kahdesta suunnasta. Kiinteistöstä on myös mahdollista vuokrata pieni varastotila katutasosta.

Avia Fleetissä on kaksi lounasravintolaa sekä kuntosali, jonne henkilöstölle saa käyttöoikeudet. Viereisestä Avia Pilotista löytyvät ylimmän kerroksen edustavat kokoustilat. Vuokralaisena käytössäsi ovat lisäksi kaikki AVIA Real Estaten kiinteistöjen palvelut kuten vuokrattavat kokoustilat sekä vartiointi-, postitus- ja aulapalvelut.

Tien toisella puolella sijaitsee Finavian P5-pysäköintihalli, josta tarvittavat autopaikat ovat vuokratavissa. Lentokentän lähtöaulaan, juna-asemalle, busseihin ja autohalliin on siis kaikkiin vain lyhyt kävelymatka.

Olisiko tässä uusi toimistosi? Tervetuloa tutustumaan tiloihin!
Lisätietoja antaa hanna.temmes@aviarealestate.fi, +358 40 484 8270

Perustiedot

Tyyppi
Toimistotila
PInta-ala
185 m2
Kerrokset
7
Toimitilan ominaisuudet
Keittiö
Tila: Monitila
Taukotilat
Kuntosali
Saunatilat
Näkymä kiitotielle tai lentoasemalle
Yhteys lentokentän asematasolle
Etäisyydet
  • 3 min
  • 3 min
  • 2 min

Pohjakuva

Avia Fleet

Mikä tekee toimitilasta houkuttelevan? Ainakin mutkattomat kulkuyhteydet, lennossa päivittyvät toimitilat ja sijainti keskellä kaikkea. Täällä on ne kaikki. Lisää vielä hyvin varustellut neuvottelutilat ja hiivatin hyvää seuraa – voilá, olet löytänyt kotiin.
Avia Fleet

jutellaanko lisää?
Ota yhteyttä!