Toimistotila | 730 m2 | 3.krs

Avia Fleet | Lentäjäntie 1

Vapaana todellinen harvinaisuus. Noin 730 neliön toimistotila aivan lentokenttäterminaalia vastapäätä sijaitsevassa Avia Fleetissä. Tässä tilassa olet kirjaimellisesti Suomen kansainvälisimmällä paikalla.

Tilassa noin 400 m2 avotila, jota voidaan tarvittaessa jakaa pienempiin osiin. Lisäksi useita työhuoneita, oma keittiö, neukkari tai taukohuone sekä wc-tilat. Osasta huoneita maisemat suoraan uudelle, näyttävälle Helsinki-Vantaan terminaalirakennukselle.

Tämä toimistokokonaisuus soveltuu erinomaisesti työhön, johon työpaikalle tullaan eri puolilta Uuttamaata, ja jossa työntekijät liikkuvat päivän aikana. Autolla pääsee kätevästi vastapäiseen parkkihalliin, junalla ja busseilla aivan talon viereen – sekä tietysti lentäen melkeinpä suoraan toimistolle mistä päin vain maailmaa!

Avia Fleet toimii myös hyvin kansainvälisten asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden vastaanottamiseen, sillä toimistolle on helppo tulla, ja kiinteistöstä löytyvät niin neuvottelutilat, lounasravintola kuin hotellikin.

Olisiko tässä uusi toimistosi? Tervetuloa tutustumaan tiloihin!
Lisätietoja antaa hanna.temmes@aviarealestate.fi, +358 40 484 8270

Perustiedot

Tyyppi
Toimistotila
PInta-ala
730 m2
Kerrokset
3
Toimitilan ominaisuudet
Keittiö
Tila: Avotoimisto
Taukotilat
Etäisyydet
  • 3 min
  • 3 min
  • 2 min

Pohjakuva

Avia Fleet

Mikä tekee toimitilasta houkuttelevan? Ainakin mutkattomat kulkuyhteydet, lennossa päivittyvät toimitilat ja sijainti keskellä kaikkea. Täällä on ne kaikki. Lisää vielä hyvin varustellut neuvottelutilat ja hiivatin hyvää seuraa – voilá, olet löytänyt kotiin.
Avia Fleet

jutellaanko lisää?
Ota yhteyttä!