Toimistotila | 90 m2 | 1.krs

Avia Fleet | Lentäjäntie 1

Huippupaikalta, aivan lentokentän terminaalirakennuksen vierestä, liikennevirtojen varrelta vapautunut noin 90 m2 katutason liiketila. Tila soveltuu erinomaisesti toimistoksi, liiketilaksi, noutopisteeksi tai showroomiksi.

Tilaan on kaksi omaa sisäänkäyntiä, joista toinen tilan perällä huoltotunnelissa, eli pakettiautolla pääsee oven eteen. Samassa kiinteistössä myös toimistoja ja pieniä varastotiloja vuokrattavana, eli tarjolla täydellinen kokonaisuus Helsinki-Vantaalta!

Avia Fleetissä on kaksi lounasravintolaa sekä kuntosali, jonne henkilöstölle saa käyttöoikeudet. Viereisestä Avia Pilotista löytyvät ylimmän kerroksen edustavat kokoustilat. Vuokralaisena käytössäsi ovat lisäksi kaikki AVIA Real Estaten kiinteistöjen palvelut kuten vuokrattavat kokoustilat sekä vartiointi-, postitus- ja aulapalvelut.

Tien toisella puolella sijaitsee Finavian P5-pysäköintihalli, josta tarvittavat autopaikat ovat vuokratavissa. Lentokentän lähtöaulaan, juna-asemalle, busseihin ja autohalliin on siis kaikkiin vain lyhyt kävelymatka.

Perustiedot

Tyyppi
Toimistotila
PInta-ala
90 m2
Kerrokset
1
Toimitilan ominaisuudet
Keittiö
Aulapalvelu
Tila: Avotoimisto
Edustustilat
Taukotilat
Sisäilmamonitorointi
Kuntosali
Saunatilat
Tilat avautuvat valoisaan ilmansuuntaan
Etäisyydet
  • 3 min
  • 3 min
  • 2 min

Avia Fleet

Mikä tekee toimitilasta houkuttelevan? Ainakin mutkattomat kulkuyhteydet, lennossa päivittyvät toimitilat ja sijainti keskellä kaikkea. Täällä on ne kaikki. Lisää vielä hyvin varustellut neuvottelutilat ja hiivatin hyvää seuraa – voilá, olet löytänyt kotiin.
Avia Fleet

jutellaanko lisää?
Ota yhteyttä tai tule hannan kanssa aamiaiselle! Varaa aika hannan KALENTERISTA.