Vantaan Taksi Oy on vuonna 1991 perustettu vantaalaisten taksiautoilijoiden omistama yhtiö, joka tuottaa kuljetuspalveluita yritysasiakkaille ja julkiselle sektorille. Yrityksen toimitilat sijaitsivat aiemmin Tikkurilassa, mutta vuosien aikana toimintojen keskittyessä vahvasti Helsinki-Vantaan lentoaseman alueelle, oli luontevaa tuoda myös yhtiön hallinnon toimitilat lähemmäs.

Vantaan Taksi on toiminut Avia Wingistä käsin vuodesta 2011 alkaen eli jo reilusti yli kymmenen vuotta. Tänä keväänä yritys muutti samassa talossa isompiin tiloihin.

– Muutimme äskettäin Wingin seitsemänteen kerrokseen, kun tilatarpeemme kasvoi. Tiloista remontoitiin meille valoisat ja viihtyisät. Tänne on mukava tuoda niin uudet työntekijät kuin vieraatkin, Vantaan Taksin liiketoimintapäällikkö Elina Karhula kertoo.

– Talon tavat ja käytänteet ovat tulleet vuosien saatossa tutuiksi, ja ilolla olemme vastaanottaneet myös lukuisia uudistuksia palveluissa, joita talon puolesta on saatavilla. Talosta löytyvät kokoustila- ja tarjoilupalvelut ovat hiljattain parantuneet entisestään ja ne palvelevat myös meidän tarpeitamme.

– Vaikka näihin vuosiin on mahtunut paljon muutoksia niin taksiliikenteessä kuin yhtiössämmekin, olemme saaneet helposti päivitettyä tilojamme tarpeiden muuttuessa talon sisällä eikä muualle olla edes tähyilty. Vuokranantaja on myös kuunnellut herkällä korvalla toiveitamme ja vastannut niihin. Käytännössä olemme muuttaneet kerroksesta toiseen, jolloin muutot ovat sujuneet helposti, eikä varsinaiselle tekemiselle ole aiheutunut haittaa.

– Työskentelemme pääasiassa lähityössä. Osa yhtiömme työtehtävistä edellyttää lähityöskentelyä, mutta toisaalta hekin, joilla on mahdollisuus työskennellä etänä, ilmestyvät toimistolle lähes päivittäin. Viihtyisät ja toimivat työtilat parkkipaikkoineen yhdistettynä mukavaan työporukkaan pitävät porukan kasassa ja toisaalta toimivat myös positiivisen työnantajamielikuvan luomisessa.

Kiinnostaako toimitilat lentokentällä? Tutustu tarjoukseemme!