2372 m2 | 1.krs

Tullimiehentie 10 | Tullimiehentie 10

Vuokrattavana logistiikka-/varastotilaa Helsinki-Vantaan lentoasemalta Tullimiehentie 10:n ensimmäisestä kerroksesta. Rakennuksessa on 2100 m2:n terminaaliosa lastausalueineen ja rekkapihoineen, jossa 8 rekkataskua ja 18 pakettiautojen lastauspaikkaa. Lisäksi airside-yhteys, joten rahtia voidaan lastata suoraan lentokoneesta terminaalitilaan. Sosiaalitilat sijaitsevat rakennuksen kellaritiloissa. Tiloista löytyy kaksi erillistä pukuhuonetta suihkutiloineen. Tilat soveltuu loistavasti esimerkiksi logistiikkatoimijalle jakeluvarastoksi. Kiinteistö vapautuu nykyiseltä vuokralaiselta vuoden 2025 lopussa.

Kiinteistön pihassa on runsaasti pysäköintipaikkoja. Samassa rakennuksessa vuokrattavana myös toimistotilaa. Vuokralaisen käytössä ovat myös AVIA Real Estaten muiden lentokenttäalueen kiinteistöjen palvelut, kuten neuvottelutilat terminaalin läheisyydessä.

Olisiko tässä uusi toimitilasi? Tervetuloa tutustumaan!
Lisätietoja antaa mikko.jokipii@aviarealestate.fi, +358 44 588 0639

Perustiedot

PInta-ala
2372 m2
Kerrokset
1
Toimitilan ominaisuudet
Keittiö
Tila: Monitila
Edustustilat
Huolto- ja korjaustilat trukeille ja muille koneille
Öljynerotuskaivot
Mahdollisuus toimistotiloihin samassa rakennuksessa
Saunatilat
Näkymä kiitotielle tai lentoasemalle
Yhteys lentokentän asematasolle

Tullimiehentie 10

Etsitkö räätälöitävää rahti- ja toimistotilaa? Arvostko airside-yhteyttä? Tullimiehentie 10 on helposti räätälöitävissä ja tarvittaessa laajennettavissa tarpeidenne mukaan. Tilat soveltuvat mainiosti esimerkiksi logistiikkatoimijalle jakeluvarastoksi ja pääkonttoriksi.
Tullimiehentie 10

jutellaanko lisää?
Ota yhteyttä!