745 m2 | 3.krs

Tullimiehentie 10 | Tullimiehentie 10

Kiinteistön ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevat logistiikka- ja varastotilat, joihin on helppo järjestää perinteisen logistiikan lisäksi myös lentologistiikkatoiminnot, sillä rakennuksen toinen seinä sijaitsee kiinni asematasossa.

Ylempiin kerroksiin sijoitat toimistot, jotka on mahdollista sovittaa monipuolisesti joko yhdelle tai useammalle käyttäjälle. Kellarikerroksen aputiloja voit hyödyntää joko varastointiin tai muuhun liiketoiminnan kaipaamaan käyttöön. Kolmannen kerroksen toimistotiloissa on runsaasti avokonttoritilaa esimerkiksi logistiikkatoimijan operaatikeskukseksi ja lisänä vielä erillisiä toimisto- ja kokoushuoneita. Kolmannen kerroksen kruunaa 80 m2 sauna- ja kokoustilat. Oleskelutilan parvekkeelta huikeat näkymät kiitotielle.

Kiinteistön pihassa on runsaasti pysäköintipaikkoja. Samassa rakennuksessa vuokrattavana myös logistiikka- ja varastotilaa. Vuokralaisen käytössä ovat myös AVIA Real Estaten muiden lentokenttäalueen kiinteistöjen palvelut, kuten neuvottelutilat terminaalin läheisyydessä.

Olisiko tässä uusi toimitilasi? Tervetuloa tutustumaan!
Lisätietoja antaa mikko.jokipii@aviarealestate.fi, +358 44 588 0639

Perustiedot

PInta-ala
745 m2
Kerrokset
3
Toimitilan ominaisuudet
Tila: Avotoimisto

Tullimiehentie 10

Etsitkö räätälöitävää rahti- ja toimistotilaa? Arvostko airside-yhteyttä? Tullimiehentie 10 on helposti räätälöitävissä ja tarvittaessa laajennettavissa tarpeidenne mukaan. Tilat soveltuvat mainiosti esimerkiksi logistiikkatoimijalle jakeluvarastoksi ja pääkonttoriksi.
Tullimiehentie 10

jutellaanko lisää?
Ota yhteyttä!