LAK Real Estate uusituu ja uudistaa. Olemme viime vuosien ajan panostaneet Aviapolis-alueen kokonaisvaltaiseen kehittämiseen.  Ensimmäinen näkyvä vaihe uudistusprosessia on Lentäjäntien 3:n juuri valmistunut aularemontti ja nimenmuutos. Kruununjalokivemme uusi nimi on Avia Pilot.

Avia Pilotin aula on saanut uuden, raikkaan skandinaaviseen ulkoasun ja samalla myös aulan toiminnallisuus on parantunut. Nyt aula palvelee entistä paremmin rakennuksen asukkaita ja heidän asiakkaitaan. Remontin yhteydessä luovuttin myös WTC-nimestä ja talo on tästä eteenpäin Avia Pilot.

Aulan monipuoliset palvelut säilyvät toistaiseksi ennallaan, mutta jatkossa tulemme kehittämään palveluja entisestään. Tällä hetkellä palvelukonseptiin sisältyvät ensimmäisen kerroksen viihtyisän lounge-tilan käyttö ja kattavat aulapalvelut. Aulassa on mahdollista ostaa kahvia tai teetä, pientä suolaista ja makeaa purtavaa, ja lukaista päivän sanomalehdet. Avia Pilotin aulassa voi tehdä lähtöselvityksen kun on lähdössä lennolle.

Uudessa viihtyisässä aulassa voi lukaista vaikka päivän lehdet.

Avia Pilot on lentokenttäalueen maamerkkinä toimiva ajattoman tyylikäs toimistotorni Suomen parhaiden liikenneyhteyksien äärellä. Tarjolla on monenkokoisia toimistoja ja osa tiloista voidaan räätälöidä täysin käyttäjän tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Samanaikaisesti osa tiloista on toteutettu talon tyyliin sopivalla joustavalla konseptilla. Talossa on myös useita tyylikkäitä, asiakkaiden käyttöön tarkoitettuja kokoustiloja.

Kokoustiloista avautuu hulppea näköala lentokentälle.

Jos arvostat maailmanluokan yhteyksiä, tyylikkyyttä ja kansainvälistä tunnelmaa, on Avia Pilot juuri oikea paikka yrityksellesi. Ota yhteyttä ja räätälöidään juuri teidän tarpeisiinne sopiva toimitila. Lue lisää Avia Pilotin palveluista.