Tavoitteena tehokkaampaa toimitilojen käyttöä ja parempia palveluja uudella digitaalisella varausalustalla

Kehitämme Taitorin kanssa lentokenttäympäristössä toimiville yrityksille digitaalista varausalustaa, jonka avulla alueen toimitilojen ja palvelujen käyttö on entistä helpompaa. Uudessa Avia Club -konseptissamme kaikkia yrityksen toimitiloja ei tarvitse hankkia omaksi, vaan erilaiset tilat ja monipuoliset palvelut ovat muutamalla klikkauksella käytettävissä silloin, kun niitä tarvitaan.

Avia Club -konsepti on AVIA Real Estaten vastaus yritysten muuttuviin tilatarpeisiin.
– Avia Club ei ole perinteinen oma toimisto eikä toimistohotellikonsepti, vaan näiden välimaastoon sijoittuva hybridi, joka korostaa molempien mallien parhaita puolia. Perinteisessä tilavuokrausmallissa yritys joutuu sitoutumaan pitkäksikin aikaa tiettyihin tiloihin, usein ilman mahdollisuutta joustoon. Coworking- tai toimistohotellimalleissa yrityksen tilatarpeeseen taas pystytään vastaamaan välittömästi, mutta usein yrityksen ”kotipesää” on vaikea perustaa näihin jaettuihin tiloihin, kertoo hankekehityspäällikkömme Antti Rauhala.

Avia Club -konseptin ajatuksena on, että yrityksellä on haluamansa kokoinen oma toimisto, mutta sillä on mahdollisuus hyödyntää joustavasti myös kaikkia Avia Clubin yhteiskäyttötiloja kokoustiloista sauna- ja harrastetiloihin. Vuokraus tapahtuu digitaalisella varausalustalla muutamalla klikkauksella mihin kellonaikaan tahansa.

Avia Club -konseptin myötä myös alueen palveluiden käyttö on tulevaisuudessa yhä helpompaa. Alkuvaiheessa yritykset voivat hyödyntää digitaalisen varausalustan kautta lounastarjouksia tai vuokrata sähköpotkulautoja Aviapoliksessa liikkumiseen. Tulevaisuudessa konseptia halutaan laajentaa kattamaan monipuolisemmin muitakin yhteisöä palvelevia etuja, tuotteita ja palveluja.

– Yhteistyömme tavoitteena on kehittää maailman mittakaavassa uniikki alusta, jolla taataan aiempaa parempi digitaalinen käyttökokemus fyysisissä työympäristöissä. Tavoitteemme on luoda Avia Clubista tehokas konsepti, jossa sekä AVIA Real Estaten että Taitorin huippuosaaminen yhdistyvät, Taitorin myyntijohtaja ja osakas Perttu Ahvenainen sanoo.

Avia Clubin palvelut julkaistaan ja otetaan testikäyttöön ensimmäisten vuokralaistemme kanssa jo vuoden 2021 aikana. Julkaisun jälkeen haluamme kehittää palvelua edelleen tiiviissä yhteistyössä käyttäjien kanssa.

Lisätietoja: Antti Rauhala, antti.rauhala@aviarealestate.fi tai 050 326 6925.