Uusi Avia Club -palvelu käyttöön vielä tänä vuonna

Tavoitteena tehokkaampaa toimitilojen käyttöä ja parempia palveluja uudella digitaalisella varausalustalla

LAK Real Estate ja Taitori kehittävät lentokenttäympäristössä toimiville yrityksille digitaalista varausalustaa, jonka avulla alueen toimitilojen ja palvelujen käyttö on entistä helpompaa. Uudessa Avia Club -konseptissa kaikkia yrityksen toimitiloja ei tarvitse hankkia omaksi, vaan erilaiset tilat ja monipuoliset palvelut ovat muutamalla klikkauksella käytettävissä silloin, kun niitä tarvitaan.

Avia Club -konsepti on LAK:n vastaus yritysten muuttuviin tilatarpeisiin.
– Avia Club ei ole perinteinen oma toimisto eikä toimistohotellikonsepti, vaan näiden välimaastoon sijoittuva hybridi, joka korostaa molempien mallien parhaita puolia. Perinteisessä tilavuokrausmallissa yritys joutuu sitoutumaan pitkäksikin aikaa tiettyihin tiloihin, usein ilman mahdollisuutta joustoon. Coworking- tai toimistohotellimalleissa yrityksen tilatarpeeseen taas pystytään vastaamaan välittömästi, mutta usein yrityksen ”kotipesää” on vaikea perustaa näihin jaettuihin tiloihin, LAK Real Estaten hankekehityspäällikkö Antti Rauhala kertoo.

Avia Club -konseptin ajatuksena on, että yrityksellä on haluamansa kokoinen oma toimisto, mutta sillä on mahdollisuus hyödyntää joustavasti myös kaikkia Avia Clubin yhteiskäyttötiloja kokoustiloista sauna- ja harrastetiloihin. Vuokraus tapahtuu digitaalisella varausalustalla muutamalla klikkauksella mihin kellonaikaan tahansa.

Avia Club -konseptin myötä myös alueen palveluiden käyttö on tulevaisuudessa yhä helpompaa. Alkuvaiheessa yritykset voivat hyödyntää digitaalisen varausalustan kautta lounastarjouksia tai vuokrata sähköpotkulautoja Aviapoliksessa liikkumiseen. Tulevaisuudessa konseptia halutaan laajentaa kattamaan monipuolisemmin muitakin yhteisöä palvelevia etuja, tuotteita ja palveluja.
– Yhteistyömme tavoitteena on kehittää maailman mittakaavassa uniikki alusta, jolla taataan aiempaa parempi digitaalinen käyttökokemus fyysisissä työympäristöissä. Tavoitteemme on luoda Avia Clubista tehokas konsepti, jossa sekä LAK:n että Taitorin huippuosaaminen yhdistyvät, Taitorin myyntijohtaja ja osakas Perttu Ahvenainen sanoo.

Avia Clubin palvelut julkaistaan ja otetaan testikäyttöön ensimmäisten vuokralaisten kanssa jo vuoden 2021 aikana. Julkaisun jälkeen palvelua halutaan kehittää edelleen tiiviissä yhteistyössä käyttäjien kanssa.

Lisätietoja: Antti Rauhala, antti.rauhala@lak.fi tai 050 326 6925.