Pääsimme viime viikolla oman tiimin kanssa hotellin työmaakierrokselle, ja tässä teillekin tunnelmia ja kuulumisia hyvässä vauhdissa olevalta työmaalta.

Hotellin työmaa on jaettu useisiin lohkoihin, jotka etenevät oman aikataulunsa mukaisesti. Osalla lohkoista tehdään elementtiasennuksia, kun taas osassa ollaan jo sisävalmistusvaiheessa.

Parhaillaan käynnissä olevia sisävalmistusvaiheita ovat mm. väliseinien muuraus, tasoite- ja maalaustyöt, parketti- ja laatoitustyö sekä ylimpään kerrokseen tulevan Skybarin katon levytysten asennukset. Käynnissä on myös valtava määrä talotekniikkaan liittyviä työvaiheita.


Julkisivujen osalta parhaillaan asennetaan mm. vesipeltejä, tehdään elastisia saumauksia sekä asennetaan lasiseiniä niillä lohkoilla, joissa elementtiasennukset on jo saatu päätökseen. 12. kerroksen teräslasiseinien ja vesikattoelementtien asennus on jo valmistunut.

Lentoasemalla sijaitseva työmaa tuo omat erityispiirteensä hankkeeseen, esimerkiksi päivittäisen yhteydenpidon lennonjohdon kanssa. Myös työmaan turvallisuuteen ja logistiikkaan tiiviissä lentoasemaympäristössä on kiinnitetty erityistä huomiota. Yhteistyö lennonjohdon, Finavian ja Skanskan välillä on sujunut hyvin.

Hotellin harjannostajaisia päästään viettämään loppukesästä.