Logistiikkatila | 2000 m2 | 1.krs

Avia Cargo | Rahtitie 1

Vuokrattavana logistiikka-/varastotilaa Helsinki-Vantaan lentoasemalta Cargo-rakennuksen A-osasta. Tilan vapaa korkeus on noin 8 metriä. Useita nosto-ovia, toimivat lastaus- ja purkualueet. Tila on siistissä kunnossa ja siellä on led-valaistus.
Tila on jaettavissa kahteen osaan. Väljä pilarijako (10 m × 20 m) kantavalla lattialla (10-20 KN/m2), lastauslaitureissa kuorma-automitoitus, mahdollisuus lisälaitureihin/lastaustaskuihin. Airside-yhteys mahdollinen.

Pihassa pysäköintipaikkoja. Samassa rakennuksessa vuokrattavana toimistotilaa. Vuokralaisen käytössä ovat myös AVIA Real Estaten muiden lentokenttäalueen kiinteistöjen palvelut, kuten neuvottelutilat.

Perustiedot

Tyyppi
Logistiikkatila
PInta-ala
2000 m2
Kerrokset
1
Toimitilan ominaisuudet
Tila: Avotoimisto
Lattian kantavuus: 1000-2000kg/m2
Korkeus: 8 m
Toimiston määrä: 100 m2
Lastauspaikat: 5
Lastauslaiturit: 5
Tiivisperäpaikat: 4
Huolto- ja korjaustilat trukeille ja muille koneille
Mahdollisuus toimistotiloihin samassa rakennuksessa
Näkymä kiitotielle tai lentoasemalle
Yhteys lentokentän asematasolle

Avia Cargo

Avia Cargo on logistiikkatoimijan aarre. Tilat kätevästi kiitoradan kupeessa, sijainti lähellä pääväyliä, huippuyhteydet kaikkiin ilmansuuntiin – mitä muuta voisit logistiikkatiloilta toivoa? Tohdimme väittää, että tämän helpommaksi logistiikkatoimintojen sijoittaminen lentokentälle ei enää muutu. Saman huippualueen ovat valinneet mm. DHL ja FedEx. Tule sinäkin!
Avia Cargo

jutellaanko lisää?
Ota yhteyttä!