Lentokenttäkaupungin jo entisestään hyvä palveluvalikoima kehittyy, kun suomalaisomisteinen, herkullisista lounaistaan ja mahtavasta salaattibaaristaan tunnettu Ravintola Factory avaa Factory Airportin toimistotalomme Avia Fleetin ensimmäiseen kerrokseen.

Ravintola Factory on kasvanut vuosien aikana yhdestä lounasravintolasta jo 18:n ravintolan ketjuksi. Uusin ja Vantaan ensimmäinen Factory avautuu maanantaina 22.5. Helsinki-Vantaan lentokentälle, terminaalirakennuksen viereen, Avia Fleet -toimistotaloon. Kevään aikana ravintolatila ja ravintolan keittiö on täysin uudistettu.

Factory Airportissa on tarjolla laaja valikoima itse tehtyä maistuvaa lounasruokaa. Runsaan lounaan hintaan sisältyy kahvi ja jälkiruoka.

Factoryn tunnetaan monipuolisesta salaattibaaristaan, ja nyt salaattibaarin antimia pääsee nauttimaan myös lentokentällä. Terveelliset salaatit kootaan tuoreista ja monipuolisesti vaihtuvista raaka-aineista. Salaattibaarin salaatit voi nauttia ravintolassa tai ottaa kätevästi mukaan take away -annoksina.

– On mahtavaa toivottaa Factory tervetulleeksi Helsinki-Vantaan lentoaseman sydämeen, sillä konsepti istuu erinomaisesti lentokenttäalueen nykyiseen palvelutarjontaan. Etenkin runsasta salaattibaaria on toivottu alueelle. Factory täydentää hyvin myös terminaalin tuloaulan ravintolatarjontaa arkilounaalla. Kuuntelemme jatkuvasti herkällä korvalla asiakkaidemme toiveita, ja pyrimme saamaan alueelle tällaisia nykyistä palveluvalikoimaa täydentäviä palveluja, AVIA Real Estaten isännöitsijä Marko Kovero kertoo.

Vastuullisia valintoja

Factoryn tavoitteena on jatkossakin laajentua ja tarjota asiakkailleen monipuolisia palveluita. Konseptia kehitetään asiakkaita kuunnellen ja palautetta keräten, jotta ruokailukokemus muuttuu entistä parempaan suuntaan. Yhtiön oma innovaatio, pantillinen Bring Back -ruokarasia, on käytössä kaikissa Factory-ravintoloissa.*

– Vastuullisuus on meille erittäin tärkeä asia, ja siksi on erityisen hienoa, että myös vuokralaisemme panostavat näihin asioihin. Bring Back -ruokarasia osana Factoryn konseptia on hieno osoitus tästä, Kovero sanoo.

* Pantillisen Bring Back -ruokarasian avulla voit olla vastuullisesti vähentämässä Take Away -pakkauksissa käytettävän pakkausmateriaalin määrää. Pantillista ruokarasiaa voit käyttää kaikissa Factoryn ravintoloissa, jolloin et ole sitoutunut vain yhteen ravintolaan. Palautettu rasia pestään ravintolassa asianmukaisesti ja hygieniasääntöjä noudattaen. Uusi puhdas ja pesty ruokarasia odottaa aina valmiina asiakasta. Aikaa odotteluun ei turhaa kulu, kun noudat ruokaa mukaan. Maksat pantin vain ensimmäisellä kerralla ja olet mukana Bring Backissa. Lopettaessasi rasian käytön saat halutessasi pantin takaisin!