Huomioithan seuraavat poikkeukset kesän aukioloajoissa.

KIINTEISTÖJEN PALVELUT

Avia Pilot aulapalvelu, Lentäjäntie 3

Palvelee heinäkuussa lyhennetyin aukioloajoin 1.- 31.7.2024 klo 8.00–14.00. Kioski palvelee ympäri vuorokauden. Huom! Heinäkuussa myös kokoustarjoilut ovat lomalla.

Avia Wing aulapalvelu, Rahtitie 3

Palvelee heinäkuussa lyhennetyin aukioloajoin 1.- 31.7.2024 klo 8.00–14.00. Kioski palvelee ympäri vuorokauden. Huom! Heinäkuussa myös kokoustarjoilut ovat lomalla.

Avia Palvelukeskus 24/7

Huoltopyynnöt sähköisesti www.aviarealestate.fi tai soittamalla 020 515 9585. Huom! Toivomme kaikki huoltopyynnöt vain näiden kanavien kautta vapauttaaksemme huollon henkilöstöresursseja.

Avia Management Oy, Rahtitie 3

Henkilökuntamme lomailee porrastetusti. Aulapalveluistamme saat ajantasaisen tiedon paikalla olevista henkilöistä ja tuuraajista. Laskuihin liittyvät kysymykset: laskutus@aviarealestate.fi.

 

KIINTEISTÖJEN PALVELUTUOTTAJAT:

Salon Fly Hair, Lentäjäntie 3

Palvelee heinäkuussa ti-to varausten mukaan ja lomalla 22.-28.7.2024. Kattavien ja laadukkaiden parturi- ja kampaamopalveluiden lisäksi saat myös värjäykset ja ripsien ja kulmien muotoilut. www.salonflyhair.fi

Autopesula TD Palvelut Oy, Rahtitie 3

Auton saat pestyä kesäkuntoon koko kesän ajan tiistaisin alkaen klo 9.00, muuten sopimuksen mukaan (pesu paikalla niin kauan kuin pestävää riittää). Voit kysyä pesupalveluita myös nettisivujen kautta. Autopesulapalvelut tarjoavat mm. sisä- ja ulkopesut, vahaukset ja myllytykset. www.tdpalvelut.fi

Hieronta Emmi Burman, Lentäjäntie 3

Lomailee 24.6.–4.8. Emmi on kokenut klassinen/urheiluhieroja yli 13 vuoden kokemuksella. Aikoja varattavissa jo elokuulle: https://vello.fi/motion4health/avia-pilot/

Tassumafia Airport, Siipitie 10

Täyden palvelun päiväkotikoirille ja kissoille palvelee koko kesän 24 / 7. Tarjoamme koirien päivä- ja tunti- ja yön yli hoitoa, pentutreffejä, kissojen ympärivuorokautista hoitoa Vantaalla. www.tassumafia.fi

Green Motion, Lentäjäntie 1B

Tarvitsetko vuokra-autoa Helsingissä? Tutustu vuokra-autotarjouksiimme ja varaa vuokra-auto käyttöösi. Voit noutaa autosi Helsinki-Vantaan lentoasemalta autonvuokrauspisteestämme. (https://greenmotion.com/fi/locations/finland/helsinki-vantaa-lentoasema)

Palvelemme kesällä klo 7.00–01.00, muina aikoina tarvittaessa.

Scandia Rent, Lentäjäntie 1 A

Meiltä löydät autoja eri kokoluokista, palvelemaan erikokoisia kotitalouksia ja yrityksiä. Etsitpä pientä ja näppärää kulkuvälinettä, tai isompaa perheautoa loma-autoksi, löydät ne valikoimistamme. (https://scandiarent.fi/)

Palvelemme kesällä arkisin klo 8–17, päivystys 24 /7.

Poliisi | Pikapassit, Lentäjäntie 1B

Lentokentän palvelupiste palvelee vain kiireellisissä tapauksissa ja pääsääntöisesti lentomatkustajia. Lentokentän palvelupisteessä on aukiolojen puitteissa valmius väliaikaisten passien tekoon. (https://www.finavia.fi/fi/lentoasemat/helsinki-vantaa/lentoasemalla/palvelut-ja-toiminnot/poliisi)

Palvelupiste avoinna klo 7.00 – 16.00.

 

LOUNASRAVINTOLAT JA ALUEEN HOTELLIT:

Factory Airport, Lentäjäntie 1B

Palvelee normaalisti koko kesän ajan, aamupuuro klo 8–9.30 ja lounasbuffet & salaattibaari klo 10.30–14.00, perjantaisin salaattibaari sulkeutuu klo 13.00. Huom! Catering toimii myös koko kesän ajan.

(https://ravintolafactory.com/lounasravintolat/ravintolat/factory-airport-vantaa/)

Hilton Helsinki Airport, Lentäjänkuja 1

Ravintola GUI palvelee heinäkuussa arkisin klo 13–23 ja viikonloppuisin klo 17–23. Huom! Muistathan Hiltonin ja Scandicin yhteisen kesäjuhlan torstaina 6.6 klo 13–16 Hiltonin edessä.

(https://www.hilton.com/fi/hotels/helaihi-hilton-helsinki-airport/)

Scandic Helsinki Airport, Lentäjäntie 1

Scandic Airportin hotelliaamiainen on tarjolla jo heti klo 4.00 ja aamiaisesta voi nauttia aina klo 9.30 saakka (ei erillistä varhaisaamiaista). Muistathan myös Scandicin ravintolan ja baarin palvelut.

(https://www.scandichotels.fi/hotellit/suomi/helsinki/scandic-helsinki-airport)

Clarion & Comfort Hotel Helsinki Airport, Taivastie 3

Rooftop bar & terrace 12. krs palvelee maanantaista lauantaihin klo 16:00 – 24:00 ja sunnuntaisin klo 16:00 – 23:00. Brasserie NÒR tarjoilee illallista maanantaista lauantaihin klo 17:00 – 23:00 ja sunnuntaisin klo 17:00 – 22:00. Viimeiset tilaukset 30 minuuttia ennen sulkemisaikaa.

(https://www.strawberry.fi/hotellit/suomi/helsinki-vantaan-lentoasema/clarion-hotel-helsinki-airport/)