Viime toukokuussa Avia Fleetiin avautun lounasravintola Factory Airportin toiminta on lähtenyt mainiosti liikkeelle. Palaute on ollut erittäin hyvää, ja Factory Airport rankattiin Vuoden lounasravintolakisassa Vantaan toiseksi parhaaksi lounaspaikaksi.  Päätimme käydä 1-vuotissynttäreiden kunniaksi jututtamassa Factoryn toimitusjohtaja Matti Karvosta ja kyselemässä fiiliksiä ensimmäisestä vuodesta.

Miten ensimmäinen vuosi Vantaalla ja lentoasemalla on mennyt? Onko tullut yllätyksiä?
– Vuosi on sujunut vauhdikkaasti ja toiminnallemme on löytynyt mukavasti kysyntää. Yhtä pientä palohälytystä lukuun ottamatta kaikki on sujunut todella hienosti!

Onnittelut hienosta menestyksestä Vuoden lounasravintola kisassa, 2. paras lounaspaikka Vantaalla. Mikä on menestyksen takana? 
– Mahtava henkilökunta, ilman hyviä ihmisiä tätä liiketoimintaa ei pyöritetä. Tietenkin myös tuotteen ja konseptin pitää olla tikissä.

Mitkä annokset ovat Factory Airportin suosikit? Syödäänkö täällä terveellisesti? 
– Salaattipöydän merkitys on todella suuri, sitä asiakkaat arvostavat. Airportin suuria suosikkeja ovat myös kana – ja kasvisruuat. Myös jälkiruoka on makea juttu!

Kuulimme, että Factory Airportin asiakastyytyväisyys on ollut ketjun sisäisissä tutkimuksissa huipussa? Mistä asiakkaat ovat tykänneet uudessa lounaspaikassa? 
– Kun ravintola avattiin, saimme paljon positiivista palautetta sisustuksesta ja tunnelmallisuudesta, joka eroaa perinteisestä tylsästä lounasravintolasta. Laaja kattaus, josta löytyy useampia ruokavaihtoehtoja kaikille asiakkaille päivittäin, koetaan myös erittäin positiiviseksi asiakaskyselyissä. Henkilökunnan palvelualttius ja ystävällisyys on saanut isosti kiitosta.

Sana on vapaa! Mitä uutta on luvassa, onnistuuko catering tai juhlat?
– Airportin ravintola soveltuu myös erinomaisesti yritysten yksityistilaisuuksiin, joissa tarjoilut toteutetaan yhdessä asiakkaan toiveiden mukaisesti. Näiden tilaisuuksien kysyntä on vahvassa kasvussa, ja asiakkaat kokevat hintalaatu suhteen todella kilpailukykyiseksi. Eli kannattaa kysyä tilaa seuraaviin yritysjuhliin ja tapahtumiin, myös iltaisin ja viikonloppuisin! Catering lentokenttäalueella toimii myös tällä hetkellä hyvin.