AVIA Real Estate Oy on myynyt Turun lentoasemalta lentologistiikkaa palvelevan kohteen CapManin hallinnoimalle rahastolle. Lentologistiikan lisäksi kohde on tärkeä solmukohta koko Suomea palveleville erityyppisille logistiikkatoiminnoille. Kohteen päävuokralaisina toimivat TNT FedEx ja DHL Express.

”Kohteen myynti tukee strategiaamme keskittyä Avia City alueen kehittämiseen ja rakentamiseen Helsinki-Vantaan lentoaseman läheisyydessä. Nyt myyty kohde oli ainoa kohteemme Aviapolis-alueen ulkopuolella. Olemme erittäin tyytyväisiä, että kohteelle löytyi tunnettu ja luotettava kotimainen ostaja, joka jatkaa kohteen kehittämistä yhteistyössä vuokralaisten kanssa”, kommentoi AVIA Real Estate toimitusjohtaja Ilkka Pitkänen.

Kohteen kaupassa AVIA Real Estaten neuvonantajina toimivat JLL Capital Markets Finland ja HPP Attorneys Asianajotoimisto.

”Olemme erittäin tyytyväisiä rahaston ensimmäisen logistiikkakohteen hankinnan johdosta tässä kysytyssä segmentissä. Kohde sijaitsee logistisesti strategisella sijainnilla, ja odotamme innolla alkavaa yhteistyötä kohteen vuokralaisten kanssa kohteen kehittämiseksi. Logistiikkakohteet palvelevat voimakkaita kysynnän trendejä kuten verkkokaupan kasvua, ja näemme paljon potentiaalia korkealuokkaisten ja hyvien liikenneyhteyksien päässä sijaitsevien varasto- ja logistiikkakohteiden kehittämisessä muun muassa vastuullisuusnäkökulmien ja vuokrauksen osalta”, kertoo CapMan Real Estaten sijoituspäällikkö Aleksi Konsti. Kohteen kaupassa CapManin neuvonantajina toimivat Helix Real Estate ja Hannes Snellman Asianajotoimisto.

Lisätietoja kaupasta antavat:

AVIA Real Estate: Ilkka Pitkänen, ilkka.pitkainen@aviarealestate.fi, +358 40 667 0906
CapMan Real Estate: Aleksi Konsti, aleksi.konsti@capman.com, +358 400 815 123