Koulutettu hieroja ja hyvinvointivalmentaja Emmi Burman alkaa ottaa vastaan asiakkaita yhtenä päivänä viikossa alkaen 5.9.2023 Avia Pilotin tiloissa 2 krs. huoneessa 265.

Emmi Burman on koulutettu hieroja ja hyvinvointivalmentaja yli 12 vuoden kokemuksella. Hänet tunnetaan asiakaslähtöisestä, ratkaisukeskeisestä ja käytännönläheisestä tyylistään, joka ymmärtää asiakasta kokonaisuutena. Hän on erikoistunut työperäisten tuki- ja liikuntaelinvaivojen hoitoon, palautumiseen ja stressiperäisten oireiden ennaltaehkäisyyn.

Palvelut

  • Klassinen ja urheiluhieronta, manuaalinen terapia
  • Kinesioteippaus
  • Harjoitusohjelmat
  • Vapauta ja Vahvista-verkkokurssi

Ajanvaraus

Ajanvaraus hierontaan tapahtuu nettiajanvarauksena Vello-ajanvarausjärjestelmän kautta. Valitse listalta hieronnan kesto, päivä ja kellonaika. Päivän kohdalla näkyvä vihreä pallo, kertoo että aikoja on vapaana ja varattavissa. Täytä sen jälkeen yhteystietosi. Lisätietokenttään voit halutessasi lyhyesti kirjoittaa toiveesi/huolesi. (esim. niskat jumissa ja päätä särkee). Varatusta ajasta saat sähköpostiosoitteeseen vahvistuksen.

Jos haluat muuttaa tai perua varauksen, se onnistuu helpoiten sähköpostiin tulleen varausvahvistuksen kautta. Peruutus tulee tehdä viimeistään hierontaa edeltävänä vuorokautena. Jos kuitenkin huomaat samana päivänä, että olet estynyt tulemaan hierontaan, yritä saada joku toinen tilallesi, muuten varaamastasi ajasta peritään lähtökohtaisesti täysi maksu. Sairastapaukset katsotaan tapauskohtaisesti. Saman päivän peruutuksissa yhteydenotto ensisijaisesti tekstiviestillä.

Hinnasto

  • Hieronta 30 min. 35 €
  • Hieronta 45 min. 45 €
  • Hieronta 60 min. 55 €

Maksun hieronnasta voit suorittaa korttimaksuna tai Epassi, Smartum & Edenred-hierontaeduilla.

Jos yritys haluaa maksaa työntekijänsä hierontakustannuksen tai osan siitä laskulla, asiasta sovitaan erikseen.

Tutustu tarkemmin Emmin toimintaan.