KÄYTÄNNÖN ESIMERKKI kuinka Avia Club toimii

Perinteinen tilanne:
15 henkilön IT-Konsulttiyritys IT Oy toimitusjohtaja Pekalla on toimitilojensa kanssa pulma. Heillä on nykyisin käytössään n. 300 m2 toimistotila, mutta työntekijät haluavat tehdä 50 % työajasta etänä, mikä on laskenut tilojen käyttöasteen alhaiseksi. Voimassa olevaa kolmen vuoden mittaista vuokrasopimusta on jäljellä vielä 6 kk. Vuokranantaja ei suostu muuttamaan tilakokoa sopimuskauden aikana. Kustannukset juoksevat, vaikka tilat ovat suurilta osin tyhjillään.

Ratkaisu:
Laaditaan joustava Avia Club -palvelusopimus, jossa molemminpuolinen sitoumus on maksimissaan 3 kk. Koska noin puolet työstä tehdään Pekan IT yrityksessä jatkossa etänä, voidaan oman toimiston kokoa tiputtaa puoleen aiemmasta. Uuden toimiston koko on siten 150 m2, mikä laskee kiinteitä vuokrakuluja merkittävästi.

Lisäksi uuteen sopimukseen sisällytetään 15 oikeutta käyttää Avia Clubin yhteiskäyttötyötiloja, jos oman toimiston työpisteet ovat hetkellisesti täynnä tai työntekijät vain kaipaavat vaihdosta toimistomaisemaan.

Avia Club -sovelluksen kautta tiimiläiset voivat helposti varata myös kohtuuhintaisia kokoustiloja tai vaikkapa projektitoimiston asiakasprojektin toteutusta varten. Varauksen yhteydessä varaat kätevästi myös kokouspullat ja lounaat.

Kiinnostuitko? Varaa esittely virtuaalisesti tai livenä!

Varaa esittelyaika >