Symetri muutti syyskuussa Avia Pilotiin ja on erittäin tyytyväinen uuteen toimipaikkaansa. Tärkeimpinä kriteereinä uuden toimipaikan valinnassa olivat hyvät kulkuyhteydet ja toimivat palvelut. Myös kaupan päälle tullut lentokentän mukava ja kansainvälinen tunnelma on ilahduttanut.

Symetri tarjoaa ohjelmisto-, koulutus- ja konsultointipalveluita valmistavan teollisuuden, rakentamisen ja yhdyskuntasuunnittelun aloilla toimiville yrityksille. Yrityksellä on Suomen lisäksi toimipisteitä Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Iso-Britanniassa. Kotimaan toimistot sijaitsevat Vantaalla, Tampereella ja Kajaanissa.

Symetri toimii strategisena yhteistyökumppanina yrityksille mahdollistaen digitaalisen tietomallintamisen, tuotesuunnittelun ja tuotteen elinkaarenhallinnan ratkaisujen optimaalisen ja tehokkaan käytön. Ratkaisut pohjautuvat Lean-ajatteluun, jonka etuja ovat pienemmät kehitys- ja tuotantokustannukset, materiaalin tehokkaampi hyödyntäminen sekä lyhemmät läpimenoajat.

Symetrin arvot löytyvät myös toimiston seinältä.

Symetrin toimintaa ohjaavat arvot ovat intohimo, rohkeus, tiimityöskentely ja muutos. Asiakkaille arvot näkyvät aitona sitoutumisena auttaa yritystä liiketoiminnan kehittämisessä ja parantamisessa. Arvot ovat kivasti esillä myös Symetrin uudella toimistolla.

Uusi toimitila liiketoiminnan muutosten myötä

Symetrin Senior Key Account Manager Markku Koistinen kertoo, että yrityksen liiketoiminta on muuttunut viime vuosina niin paljon, että uudet tilat tulivat ajankohtaisiksi viime keväänä. Tarve oli tehokkaammille toimitiloille ja hyville kulkuyhteyksille. Koistisen tuttava vinkkasi, että toimitiloja kannattaisi kysellä LAKilta.
– En ollut aikaisemmin kuullut LAKista, enkä edes oikeastaan ajatellut, että ihan tähän lentokentällekin voisi siirtää toimiston. Mutta heti ensimmäisestä yhteydenotosta alkoi tuntua siltä, että vaaditut kriteerit voisivat täyttyä ja LAKilta löytyikin ratkaisu kaikkiin meille tärkeisiin asioihin. Olen erittäin tyytyväinen LAKin tapaan toimia, Koistinen sanoo.

Alueen kulkuyhteydet saavat Symetrin väeltä kiitosta.
– Tästä eivät yhteydet voi juuri paremmaksi muuttua. Asiakkaille ei tarvitse selittää sijaintia, kaikki tietävät missä lentokenttä sijaitsee. Lentoyhteydet ovat tietysti meille tärkeitä, sillä matkustamme paljon, mutta yhtä lailla tärkeitä ovat juna- ja bussiyhteydet. Samoin meille on tärkeätä, että käytössämme on riittävä määrä parkkipaikkoja sekä henkilökunnalle että asiakkaille.

Markku koistinen ja Symetrin markkinointipäällikkö Lotta Järvi viihtyvät uusissa tyylikkäissä toimitiloissa.

Hyvät yhteydet lisäävät myös tehokkuutta.
– Meidän toimiston väen on helppoa lähteä maailmalle. Ja samoin meille päin on helppoa tulla. Kun palaveriin pääsee suoraan lentokoneesta, voi monta asiaa hoitaa yhden päivän aikana. Ja jos tarvitsee jäädä yöksi, niin hotelli on ihan naapurissa. Matkoihin ei kulu aikaa juuri ollenkaan. Arvostamme myös sitä, että lounaspaikka on lähellä ja cateringpalvelut toimivat.

Myös Avia Pilotin palveluihin ollaan tyytyväisiä. Erityistä kiitos saavat aulapalvelun työntekijät.
– On kiva tulla töihin, kun aulassa saa vastaansa iloisen tervehdyksen. Tuntuu ihan kuin kotiinsa tulisi, Koistinen hymyilee.

Symetrin toimiston ikkunasta voi seurata koneiden laskeutumista lentokentälle.

Lentokentän mukava kansainvälinen tunnelma on ollut positiivinen lisä toimipaikan sijaintiin.
– Voi kyllä ihan rehellisesti sanoa, että muutto on tehnyt meille hyvää. Tilat toimivat nyt paremmin kuin aikaisemmin ja palvelut ovat juuri sitä mitä tarvitsemme. Meillä on täällä oikein kotoisa tunnelma. Ja kyllähän lentokentässä toimintaympäristönä on jotain kiehtovaa, mutta se on ollut meille vain positiivinen lisä.

***

Haluaisitko sinäkin sijoittaa yrityksesi toimivien yhteyksien ja hyvien palveluiden äärelle lentokentälle? Katso vapaat toimitilamme ja ota rohkeasti yhteyttä.