Avia Pilotissa jo lähes kymmenen vuotta viihtyneelle Medtronic Finland Oy:lle remontoitiin tänä keväänä uudet toimitilat. Yrityksestä kerrotaan, että nyt muuton jälkeen tilat ovat juuri sopivan kokoiset yrityksessä käytössä olevassa hybridi-työskentelyssä. Lisäksi avara ja valoisa kokoushuone saa kiitosta.

Terveysteknologian tuotteita, laitteita ja palveluja tuottava Medtronic muutti lentokentälle vuonna 2015. Muuttopäätökseen vaikuttivat erityisesti hyvät kulkuyhteydet niin ulkomaille, kuin Suomen sisällä. Toiminnan tehokkuuden kannalta on tärkeää, että toimistolle on helppo saapua lentäen, eikä toimistolle tai kokouspaikalle siirtymiseen tarvitse käyttää lisäaikaa lentojen lisäksi.

– Toimistolla voi myös odottaa omaa lentoa rauhassa ilman lentokentän hälinää. Aivan vieressä on laadukkaita hotelleja, joissa työntekijät ja vieraat voivat majoittua mukavasti. Lisäksi Avia Pilotin 13. kerroksessa olevat kokoustilat ovat laadukkaat ja niihin on mielekästä toivottaa tervetulleeksi kokousvieraat, kun tarvitsemme isompaa kokoustilaa, Tuija Truchan Medtronicilta kertoo.

Medtronic on sitoutunut harjoittamaan ympäristövastuullista liiketoimintaa ja pyrkii parantamaan suorituskykyään työntekijöidensä, asiakkaidensa ja ympäristön hyväksi. Yrityksen tavoite on saavuttaa toiminnallinen hiilineutraalius vuoteen 2030 mennessä.

Kiinnostaako sinua toimitilat lentokentällä? Avia Pilotista löydät työ- ja toimistotilat omiin tarpeisiisi sovitettuina. Lähdetäänkö katsomaan? Ota yhteyttä Hannaan.