Antti Rauhala on nimitetty LAKin hankekehityspäälliköksi. Kaksi vuotta sitten taloon tullut mies on tuttu kasvo asiakkaille, sillä Antin tehtäviin on kuulunut uusasiakashankinta ja nykyisten asiakkaiden tyytyväisyyden varmistaminen. Uusi tehtävä pitää sisällään LAKin omien prosessien kehittämistä ja yritysten tulevaisuuden tarpeiden kartoittamista.

– Tulen jatkossakin olemaan asiakkaiden kanssa tekemisissä, sillä totta kai kehittäminen tehdään yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Suurin muutos aikaisempaan on uusasiakashankinnan siirtyminen piakkoin taloon palkattavan uuden henkilön vastuulle, Antti kertoo.

Avia Club – ainutlaatuisia etuja

Koronan myötä kiinteistöala on entistä nopeammassa murroksessa. Tähän murrokseen LAK vastaa mm. Avia Club -palvelukonseptilla, jonka vetovastuu tulee olemaan Antilla.
– Tulevaisuudessa Avia Clubin palveluita on tarkoitus kehittää entistä kokonaisvaltaisemmaksi paketiksi, joka tarjoaa ”one-stop-shop” -tyylisen kokonaisuuden Avia Clubin kansainväliselle yhteisölle.

Avia Clubin asiakkaat saavat jo nyt monenlaisia etuja.
– Esimerkiksi kaikki Aviapoliksessa sijaitsevien kiinteistöjemme neuvotteluhuoneet, saunat ja yhteiskäyttötilat ovat jo nyt LAKin asiakkaiden käytettävissä. Tämä on erittäin hyvä etu, sillä jokainen taloistamme on erilainen, mikä takaa sen, että asiakkaalle löytyy varmasti juuri sopiva vaihtoehto tilatarpeesta riippumatta. Kehittyvän konseptimme mukaisesti asiakkaiden ei tarvitse hankkia kaikkea itselleen, vaan erilaiset tilat ja monipuoliset palvelut ovat helposti käytettävissä juuri silloin kun niitä tarvitaan.

vauhdikasta menoa

Antti on ennättänyt valmistua työn ohessa diplomi-insinööriksi. Diplomityö ”Ilmailualueiden tulevaisuus osana kansainvälisesti kiinnostavia urbaaneja kaupunkeja” liittyy vahvasti LAKin toimintaan. Tunnetaanhan LAK nimenomaan Aviapoliksen kehittäjänä.
– Tällä hetkellä LAKin työpöydällä on Aviapoliksen juna-asemalla sijaitsevan Avia City -alueen kehittäminen ja brändäys. Aviapolis on suomen nopeimmin kasvava yritysyhteisö ja asuinalue, jonka Vantaan kaupunki kaavailee kasvavan 40.000 työntekijän ja 20.000 asukkaan kaupunginosaksi. Aviapolis-alue onkin kansainvälisesti katsoen tyypillinen esimerkki ilmailualueesta, josta muodostuu tulevaisuudessa mielenkiintoinen ja vetovoimainen urbaani kaupunginosa.

Vapaa-aikana Antin löytää todennäköisimmin luonnosta. Retkeilystä nauttivan miehen erityinen intohimo on vapaalasku. Kaikki lomasuunnitelmatkin tehdään vapaalaskun ehdoilla.
– Kai se kertoo jotain intohimosta lajiin, että työnantajankin kanssa on sovittu, että saan pitää kesälomat talvella, mies nauraa.