Haluatko mukaan lentokenttäkaupungin kehitykseen?

Olet varmaan huomannut, että meillä on koko ajan menossa erilaisia projekteja, jotka vievät lentokenttäkaupungin kehitystä vahvasti eteenpäin. Ensi vuonna valmistuu Suomen suurin hotelli, uuden logistiikkakeskuksen investointi etenee vauhdilla ja olemassa olevia kiinteistöjä kehitetään vastuullisuus ja viihtyvyys edellä. Meno on sen verran vauhdikasta, että kaipaamme taas vahvistusta osaavaan tiimiimme.

Nyt etsimme vuokrauspäällikköä, joka nauttii myyntityöstä ja osaa neuvottelun jalon taidon. Tehtävänäsi on pitää huolta siitä, että nykyiset asiakkaamme viihtyvät mahdollisimman hyvin ja samalla hankkia uusia asiakkaita. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta kiinteistöjen vuokrauksesta, mutta toivomme että asiakkaiden kuuntelu ja ratkaisuhalu on intohimosi.

Toimintaympäristömme on kansainvälinen, joten toivomme että osaisit suomen lisäksi vähintään hyvää englantia. Päivittäisessä työssäsi tarvitset Exceliä, Wordia ja Power Pointia. CRM-järjestelmäkin tulee meillä tutuksi.

Työstä tarjoamme luonnollisesti kilpailukykyisen korvauksen, ja omalla aktiivisuudellasi voit vaikuttaa omaan palkkaasi. Lisätietoja paikasta antaa Jari Harapainen.