Toimistotila | 56 m2 | 4.krs

Avia Wing | Rahtitie 3

Avia Wingissä vapaana kolmen huoneen kokonaisuus, jossa kaksi pienempää työhuonetta, yksi isompi kulmahuone sekä oma wc-tila. Vuokralaiset voivat käyttää kerroksen yhteistä kahvitilaa sekä vuokrata käyttöönsä neuvotteluhuoneita ja noin kahdenkymmenen henkilön koulutustilaa. Kerroksesta hisseillä pääsee parkkihalliin, josta onnistuu pientavaroiden lastaus.

Avia Wingin aula palvelee vuokralaisia sekä ottaa vieraat vastaan. Aulasta voi myös ostaa lounaita ja välipaloja. Rakennuksen ylimmässä kerroksessa on saunatila, jonka yhteydessä on neuvottelutila sekä komea kattoterassi, joka on kesäaikana vuokralaisten vapaassa käytössä. Avia Wingin vuokralaisten käytössä ovat myös AVIA Real Estaten muiden kiinteistöjen palvelut.

Tien toisella puolella sijaitsee Finavian P3-pysäköintihalli, josta tarvittavat autopaikat voi vuokrata. Avia Wingin edessä on lisäksi vieraspaikkoja asiakkaiden lyhytaikaiseen pysäköintiin.

Avia Wing sijaitsee noin viiden minuutin kävelymatkan päässä lähtöterminaalista. Lentokentän lähtöaulaan, lounasravintoloihin, juna-asemalle, busseihin ja autohalliin on siis kaikkiin vain lyhyt kävelymatka.

Perustiedot

Tyyppi
Toimistotila
PInta-ala
56 m2
Kerrokset
4
Palvelut
Kokoustilat, Vastaanotto/aulapalvelu, sauna, yhteiskeittiö
Toimitilan ominaisuudet
Tila: Avotoimisto
Etäisyydet
  • 3 min
  • 3 min
  • 2 min

Pohjakuva

Avia Wing

Kansainvälisen kosmopoliitin ykkösvalinta – täältä näkymät avautuvat kauas niin maisema- kuin bisnesmielessäkin! Kulkuyhteyksien keskipisteestä kävelet koneeseen ilman päällystakkia ja taksijonoja. Lisäherkkuna kasvukeskuksen komein sauna ja kattoterassi, joista hengästyttävät näkymät kiitotielle ja koko lentokentän yli. Virvokkeet kainaloon ja koneita bongaamaan!
Avia Wing

jutellaanko lisää?
Ota yhteyttä tai tule hannan kanssa aamiaiselle! Varaa aika hannan KALENTERISTA.