Toimistotila | 69 m2 | 4.krs

Avia Wing | Rahtitie 3

Neljän vierekkäisen toimistohuoneen yhdistelmätila, joista kooltaan kaksi isompaa (á 23 m2) ja kaksi pienempää (á 11,5 m2). Kaikissa huoneista on oma ovi kerroksen käytävälle joten niiden käyttötarkoitusta voi sisäisesti muokata – vaikkapa kokoustila, hiljaisen työskentelyn tila, tiimihuone yms. Nämä huonetoimistotilat palvelevat hienosti ja joustavasti pienempiä toimitilatarpeita.

Avia Wingistä huonetoimistojen käyttäjille löytyy keittiötila kahvikoneineen (kerros 1), useat wc-tilat, joista lähimmät aina muutaman askeleen päässä sekä sosiaalitilat. Lisäksi usea vuokrattava kokoustila ja palvelualttiit aulapalvelun ammattilaiset sisääntulon aulassa. Korkea huonekorkeus ja suuret ikkunat sekä avarat lentoasemamaisemat takaavat viihtyvyyden ja aina edustavat tilat.

Talosta löytyy myös kaksi autohallia joista voit vuokrata tarvitsemasi pysäköintipaikat.

Perustiedot

Tyyppi
Toimistotila
PInta-ala
69 m2
Kerrokset
4
Palvelut
Kokoustilat, Vastaanotto/aulapalvelu, sauna, yhteiskeittiö
Toimitilan ominaisuudet
Aulapalvelu
Tila: Avotoimisto
Henkilömäärä: 3
Taukotilat
Pysäköintipaikat: 1-3
Tilat avautuvat valoisaan ilmansuuntaan
Näkymä kiitotielle tai lentoasemalle
Etäisyydet
  • 3 min
  • 3 min
  • 2 min

Pohjakuva

Avia Wing

Kansainvälisen kosmopoliitin ykkösvalinta – täältä näkymät avautuvat kauas niin maisema- kuin bisnesmielessäkin! Kulkuyhteyksien keskipisteestä kävelet koneeseen ilman päällystakkia ja taksijonoja. Lisäherkkuna kasvukeskuksen komein sauna ja kattoterassi, joista hengästyttävät näkymät kiitotielle ja koko lentokentän yli. Virvokkeet kainaloon ja koneita bongaamaan!
Avia Wing

jutellaanko lisää?
Ota yhteyttä tai tule hannan kanssa aamiaiselle!