Toimistotila | 37 m2 | 2.krs

Avia Pilot | Lentäjäntie 3

Näppärä ja tehokas toimistohuonetila Avia Pilotin toisessa kerroksessa. Suuri, avoin ja siistikuntoinen kulmahuone erittäin rauhallisella sijainnilla. Avia Clubin vuokrattavat tilat ja vastaremontoitu, todella tyylikäs kerroskeittiö kahvikoneineen samassa kerroksessa. Alakerran aulasta voi ostaa valmiita lounasannoksia ja sisäkäytävää pitkin pääsee Scandicin (Avia Fleet) lounaspöytien äärelle. Avia Fleetissä on myös kuntosali jonne voi henkilöstölleen ottaa käyttöoikeudet. Tien toisella puolella sijaitsee Finavian P5-pysäköintihalli, josta tarvittavat autopaikat vuokratavissa. Kehäradan juna-asemalle lyhyt kävelymatka.

 

Perustiedot

Tyyppi
Toimistotila
PInta-ala
37 m2
Kerrokset
2
Palvelut
Henkilöstöravintola (Scandic Hotel Airport), Kokoustilat, Lounge, Vastaanotto/aulapalvelu
Muut palvelut
Kuntosali, Lähtöselvitysautomaatti, Parturi-kampaamo, Pesulapalvelu, Polkupyöräparkki, Suihku- ja sosiaalitilat työmatkaliikkujille
Toimitilan ominaisuudet
Aulapalvelu
Tila: Huonetoimisto
Henkilömäärä: 2-6
Taukotilat
Kuntosali
Tilat avautuvat valoisaan ilmansuuntaan
Näkymä kiitotielle tai lentoasemalle
Yhteys lentokentän asematasolle
Etäisyydet
  • 3 min
  • 3 min
  • 2 min

Avia Pilot

Kiinnostavia kohtaamisia, vaivatonta verkostoitumista, lukemattomia liiketoimintamahdollisuuksia? Jackpot − Avia Pilot on kohtaamisten keidas vilskeessä viihtyvälle verkostoitujalle. Tässä urbaanissa toimistotornissa ihmiset ja ideat kukoistavat!
Avia Pilot

jutellaanko lisää?
Ota yhteyttä tai tule helen kanssa aamiaiselle!