Toimistotila | 36 m2 | 2.krs

AVIA Pilot | Lentäjäntie 3

Omaa rauhaa ja yhteisöllisyyttä sopivassa suhteessa.

Vaikka työteko muuttuu jatkuvasti ja tilat sen mukana, jokainen yritys tarvitsee tukikohdan.

Voit vuokrata käyttöösi oman toimistohuoneen ja samalla hyötyä Avia Pilotin monipuolisesta palvelutarjonnasta ja lentokenttäympäristön kansainvälisestä yritysverkostosta. Talon vuokrattavissa olevat 13. kerroksen vaikuttavat neuvotteluhuoneet palvelevat neuvottelutilatarpeitasi ilman että yrityksesi tarvitsee investoida omiin kokoustiloihin. Avia Pilot palvelee erityisen hyvin kansainvälisiä yrityksiä tai työssään Suomessa tai ulkomaille matkaavia, sillä toimisto on vain parin minuutin kävelymatkan päässä lentoaseman uudesta lähtöaulasta palveluineen. Ammattimainen aulapalvelu pyörittää kokouspalvelua, jotta sinä voit keskittyä ydinliiketoimintaasi.

Sisäkäytävää pitkin pääsee lähimpään lounasravintolaan. Naapuritalossa on myös kuntosali, jonne voi hankkia henkilöstölleen käyttöoikeudet.

Perustiedot

Tyyppi
Toimistotila
PInta-ala
36 m2
Kerrokset
2
Palvelut
Henkilöstöravintola (Scandic Hotel Airport), Kokoustilat, Lounge, Vastaanotto/aulapalvelu
Muut palvelut
Kuntosali, Lähtöselvitysautomaatti, Parturi-kampaamo, Pesulapalvelu, Polkupyöräparkki, Suihku- ja sosiaalitilat työmatkaliikkujille
Toimitilan ominaisuudet
Aulapalvelu
Tila: Koppi
Henkilömäärä: 2-3
Neuvottelutilat: Yleinen
Taukotilat
Etäisyydet
  • 3 min
  • 3 min
  • 2 min

AVIA Pilot

Kiinnostavia kohtaamisia, vaivatonta verkostoitumista, lukemattomia liiketoimintamahdollisuuksia? Jackpot − Avia Pilot on kohtaamisten keidas vilskeessä viihtyvälle verkostoitujalle. Tässä urbaanissa toimistotornissa ihmiset ja ideat kukoistavat!
AVIA Pilot

jutellaanko lisää?
Ota yhteyttä tai tule jarin kanssa aamiaiselle!