Toimistotila | 23 m2 | 3.krs

Avia Wing | Rahtitie 3

Avia Wingin pienemmät tilat palvelevat loistavasti pieniä toimitilatarpeita. Reilunkokoinen toimistohuone sopii vaikka pienyritykselle tai liikkuvan työvoiman tarpeisiin. Huonevaihtoehdot ovat joko yksi suuri huone tai kahden huoneen yhdistelmä (huoneiden välillä haitariovi ja molemmista oma ovi käytävälle).

Huonetoimistojen käyttäjille löytyy keittiötila kahvikoneineen (kerros 1), useat wc-tilat, joista lähimmät aina muutaman askeleen päässä sekä sosiaalitilat. Lisäksi usea vuokrattava kokoustila ja palvelualttiit aulapalvelun ammattilaiset sisäänkäynnin aulassa. Korkea huonekorkeus ja suuret ikkunat sekä avarat lentoasemamaisemat takaavat viihtyvyyden ja aina edustavat tilat.

Talosta löytyy myös kaksi autohallia joista voit vuokrata tarvitsemasi pysäköintipaikat (myös sähköautoille) ja vieraille löytyvät vieraspaikat suoraan talon edestä.

Perustiedot

Tyyppi
Toimistotila
PInta-ala
23 m2
Kerrokset
3
Palvelut
Kokoustilat, Vastaanotto/aulapalvelu, sauna, yhteiskeittiö
Toimitilan ominaisuudet
Aulapalvelu
Tila: Avotoimisto
Henkilömäärä: 3
Taukotilat
Pysäköintipaikat: 1-2
Etäisyydet
  • 3 min
  • 3 min
  • 2 min

Avia Wing

Kansainvälisen kosmopoliitin ykkösvalinta – täältä näkymät avautuvat kauas niin maisema- kuin bisnesmielessäkin! Kulkuyhteyksien keskipisteestä kävelet koneeseen ilman päällystakkia ja taksijonoja. Lisäherkkuna kasvukeskuksen komein sauna ja kattoterassi, joista hengästyttävät näkymät kiitotielle ja koko lentokentän yli. Virvokkeet kainaloon ja koneita bongaamaan!
Avia Wing

jutellaanko lisää?
Ota yhteyttä tai tule hannan kanssa aamiaiselle!