Toimistotila | 71 m2 | 4.krs

Avia Pilot | Lentäjäntie 3

Näppärä ja tehokas toimisto Avia Pilotin 4. kerroksessa. Aulatila, kolme erillistä työhuonetta (1-2 työpistettä per huone), kaksi wc-tilaa ja pieni varastohuone. Erittäin rauhallinen sijainti ja avarat maisemat. Avia Clubin vuokrattavat joustotilat ja upea kerroskeittiö kerroksessa 2. Alakerran aulasta voi ostaa valmiita lounasannoksia ja sisäkäytävää pitkin pääsee Scandicin (Avia Fleet) lounaspöytien äärelle. Avia Fleetissä on myös kuntosali jonne voi henkilöstölleen ottaa käyttöoikeudet. Tien toisella puolella sijaitsee Finavian P5-pysäköintihalli, josta tarvittavat autopaikat vuokratavissa. Kehäradan asemalle lyhyt kävelymatka.

 

Perustiedot

Tyyppi
Toimistotila
PInta-ala
71 m2
Kerrokset
4
Palvelut
Henkilöstöravintola (Scandic Hotel Airport), Kokoustilat, Lounge, Vastaanotto/aulapalvelu
Muut palvelut
Kuntosali, Lähtöselvitysautomaatti, Parturi-kampaamo, Pesulapalvelu, Polkupyöräparkki, Suihku- ja sosiaalitilat työmatkaliikkujille
Toimitilan ominaisuudet
Aulapalvelu
Tila: Huonetoimisto
Henkilömäärä: 3-10
Taukotilat
Kuntosali
Tilat avautuvat valoisaan ilmansuuntaan
Näkymä kiitotielle tai lentoasemalle
Yhteys lentokentän asematasolle
Etäisyydet
  • 3 min
  • 3 min
  • 2 min

Pohjakuva

Avia Pilot

Kiinnostavia kohtaamisia, vaivatonta verkostoitumista, lukemattomia liiketoimintamahdollisuuksia? Jackpot − Avia Pilot on kohtaamisten keidas vilskeessä viihtyvälle verkostoitujalle. Tässä urbaanissa toimistotornissa ihmiset ja ideat kukoistavat!
Avia Pilot

jutellaanko lisää?
Ota yhteyttä tai tule samin kanssa aamiaiselle!