Toimistotila | 217 m2 | 4.krs

Avia Pilot | Lentäjäntie 3

Muuttovalmis, rauhallinen ja tyylikäs toimisto Avia Pilotin neljännestä kerroksesta. Valoisassa toimistossa avokeittiö ja loungealue, 1-2 kokoushuonetta ja useita työhuoneita 1-2 hlölle.

Talossa aulapalvelu, uusittu upea aula, ylimmän kerroksen vuokrattavat kokoustilat hulppein lentoasema-aluemaisemin sekä talon toisessa kerroksessa Avia Clubin tarpeen mukaan vuokrattavia joustotiloja (työpisteet, työhuoneet ja pienet kokoushuoneet).

Aulasta voit ostaa valmiita lounasannoksia ja sisäkäytävää pitkin pääsee Scandicin (Avia Fleet) lounaspöytien äärelle. Avia Fleetissä on myös kuntosali jonne voi henkilöstölleen ottaa käyttöoikeudet.

Tien toisella puolella sijaitsee Finavian P5-pysäköintihalli, josta tarvittavat autopaikat vuokratavissa. Kehäradan asemalle lyhyt kävelymatka. Olisiko tässä uusi upea toimistonne?

Perustiedot

Tyyppi
Toimistotila
PInta-ala
217 m2
Kerrokset
4
Palvelut
Henkilöstöravintola (Scandic Hotel Airport), Kokoustilat, Lounge, Vastaanotto/aulapalvelu
Muut palvelut
Kuntosali, Lähtöselvitysautomaatti, Parturi-kampaamo, Pesulapalvelu, Polkupyöräparkki, Suihku- ja sosiaalitilat työmatkaliikkujille
Toimitilan ominaisuudet
Keittiö
Aulapalvelu
Tila: Monitila
Taukotilat
Etäisyydet
  • 3 min
  • 3 min
  • 2 min

Pohjakuva

Avia Pilot

Kiinnostavia kohtaamisia, vaivatonta verkostoitumista, lukemattomia liiketoimintamahdollisuuksia? Jackpot − Avia Pilot on kohtaamisten keidas vilskeessä viihtyvälle verkostoitujalle. Tässä urbaanissa toimistotornissa ihmiset ja ideat kukoistavat!
Avia Pilot

jutellaanko lisää?
Ota yhteyttä tai tule hannan kanssa aamiaiselle!