Toimistotila | 1660 m2

Avia Wing | Rahtitie 3

Vaikuttava toimistotila uniikein maisemin kansainvälisellä sijainnilla. Isommassa tilatarpeessa mahdollisuus kahteen omaan toimistokerrokseen. Suurista ikkunoista avautuvat henkeä salpaavat näkymät Helsinki-Vantaan lentokentän kattojen yli.

Kerroksessa on neuvotteluhuoneita, omat keittiöt ja runsaat WC-tilat. Kerroksesta 7 löydät näköalaterassin ja saunatilat. Sisääntulo kerrokseen tapahtuu suoraan pääaulasta hissillä ja/tai talon toisen päädyn hissillä. Käynti autohalliin suoraan hissillä tai pihan poikki toiseen halliin.

Tähän monitilatoimistoon on mahdollista toteuttaa sekä avotoimistotila, omia toimistohuoneita ja/tai taukotila rennompaan olemiseen. Monitila myös muokkautuu helposti käyttäjiensä näköiseksi vaikkapa silloin, kun henkilöstön määrä muuttuu tai työtekotavat uudistuvat.

Parkkipaikkoja on mahdollista vuokrata lämpimistä parkkihalleista, myös sähköautoille latauspaikkoja. Vieraiden pysäköinti suoraan edessä. Tämä upea toimisto on ehdottomasti näkemisen arvoinen.

Perustiedot

Tyyppi
Toimistotila
PInta-ala
1660 m2
Palvelut
Kokoustilat, Vastaanotto/aulapalvelu, sauna, yhteiskeittiö
Toimitilan ominaisuudet
Keittiö
Aulapalvelu
Tila: Monitila
Taukotilat
Pysäköintipaikat: 50
Latauspaikat: 10
Saunatilat
Sijainti ylimmissä kerroksissa
Tilat avautuvat valoisaan ilmansuuntaan
Näkymä kiitotielle tai lentoasemalle
Etäisyydet
  • 3 min
  • 3 min
  • 2 min

Pohjakuva

Avia Wing

Kansainvälisen kosmopoliitin ykkösvalinta – täältä näkymät avautuvat kauas niin maisema- kuin bisnesmielessäkin! Kulkuyhteyksien keskipisteestä kävelet koneeseen ilman päällystakkia ja taksijonoja. Lisäherkkuna kasvukeskuksen komein sauna ja kattoterassi, joista hengästyttävät näkymät kiitotielle ja koko lentokentän yli. Virvokkeet kainaloon ja koneita bongaamaan!
Avia Wing

jutellaanko lisää?
Ota yhteyttä tai tule hannan kanssa aamiaiselle! Varaa aika hannan KALENTERISTA.