Toimistotila | 126 m2 | 3.krs

Avia Pilot | Lentäjäntie 3

Näppärä ja tehokas toimistotila Avia Pilotin kolmannessa kerroksessa. Työhuoneita yhdelle tai kahdelle työpisteellä sekä avotilaa / tiimihuoneita. Avokeittiö sekä kaksi siistiä wc-tilaa. Erittäin rauhallinen sijainti.

Avia Clubin vuokrattavat tilat ovat joko kerrosta alempaa tai sitten ylimpään 13. kerrokseen jossa kokoustiloista aukeavat henkeäsalpaavat maisemat.

Alakerran aulasta voi ostaa valmiita lounasannoksia ja sisäkäytävää pitkin pääsee Scandicin (Avia Fleet) lounaspöytien äärelle. Avia Fleetissä on myös kuntosali jonne voi henkilöstölleen ottaa käyttöoikeudet. Tien toisella puolella sijaitsee Finavian P5-pysäköintihalli, josta tarvittavat autopaikat vuokratavissa. Kehäradan asemalle lyhyt kävelymatka.

 

Perustiedot

Tyyppi
Toimistotila
PInta-ala
126 m2
Kerrokset
3
Palvelut
Henkilöstöravintola (Scandic Hotel Airport), Kokoustilat, Lounge, Vastaanotto/aulapalvelu
Muut palvelut
Kuntosali, Lähtöselvitysautomaatti, Parturi-kampaamo, Pesulapalvelu, Polkupyöräparkki, Suihku- ja sosiaalitilat työmatkaliikkujille
Toimitilan ominaisuudet
Keittiö
Aulapalvelu
Tila: Monitila
Henkilömäärä: 5-10
Taukotilat
Näkymä kiitotielle tai lentoasemalle
Etäisyydet
  • 3 min
  • 3 min
  • 2 min

Pohjakuva

Avia Pilot

Kiinnostavia kohtaamisia, vaivatonta verkostoitumista, lukemattomia liiketoimintamahdollisuuksia? Jackpot − Avia Pilot on kohtaamisten keidas vilskeessä viihtyvälle verkostoitujalle. Tässä urbaanissa toimistotornissa ihmiset ja ideat kukoistavat!
Avia Pilot

jutellaanko lisää?
Ota yhteyttä tai tule helen kanssa aamiaiselle!