Toimistotila | 12 m2 | 1.krs

Avia Wing | Rahtitie 3

Avia Wingin pienemmät tilat palvelevat 1-2 hengen toimitilatarpeita. Pienempi toimistohuone sopii vaikka pienyritykselle tai liikkuvan työvoiman tarpeisiin. Nämä huonetoimistotilat palvelevat hienosti ja joustavasti pienempiä toimitilatarpeita.

Avia Wingistä huonetoimistojen käyttäjille löytyy keittiötila kahvikoneineen (kerros 1), useat wc-tilat, joista lähimmät aina muutaman askeleen päässä sekä sosiaalitilat. Lisäksi usea vuokrattava kokoustila ja palvelualttiit aulapalvelun ammattilaiset sisäänkäynnin aulassa. Korkea huonekorkeus ja suuret ikkunat sekä avarat lentoasemamaisemat takaavat viihtyvyyden ja aina edustavat tilat.

Talosta löytyy myös kaksi autohallia joista voit vuokrata tarvitsemasi pysäköintipaikat (myös sähköautoille) ja vieraille löytyvät vieraspaikat suoraan talon edestä.

Perustiedot

Tyyppi
Toimistotila
PInta-ala
12 m2
Kerrokset
1
Palvelut
Kokoustilat, Vastaanotto/aulapalvelu, sauna, yhteiskeittiö
Toimitilan ominaisuudet
Aulapalvelu
Tila: Huonetoimisto
Taukotilat
Etäisyydet
  • 3 min
  • 3 min
  • 2 min

Avia Wing

Kansainvälisen kosmopoliitin ykkösvalinta – täältä näkymät avautuvat kauas niin maisema- kuin bisnesmielessäkin! Kulkuyhteyksien keskipisteestä kävelet koneeseen ilman päällystakkia ja taksijonoja. Lisäherkkuna kasvukeskuksen komein sauna ja kattoterassi, joista hengästyttävät näkymät kiitotielle ja koko lentokentän yli. Virvokkeet kainaloon ja koneita bongaamaan!
Avia Wing

jutellaanko lisää?
Ota yhteyttä tai tule hannan kanssa aamiaiselle!