suomen kansainvälisin sijainti yrityksellesi nyt kampanjahintaan!

Arvostatko loistavia liikenneyhteyksiä, kiinnostavia kohtaamisia ja joustavia tilaratkaisuja? Haluatko nauttia lentokentän kansainvälisestä sykkeestä, tasokkaista palveluista ja keskeisestä sijainnista?

Nyt siihen on mahdollisuus ja vielä erikoishintaan, sillä tarjoamme kaikkiin Avia Wingiin ennen 28.2.2023 allekirjoitettuihin sopimuksiin 50 % alennuksen ensimmäisen kolmen kuukauden ajalle. Tarjous koskee kaikkia uusia määräaikaisia vuokrasopimuksia.

Avia Wing tarjoaa monipuolista ja muuntojoustavaa toimistotilaa huippusijainnilla. Vieressä sijaitsevan terminaalin kautta pääsee kätevästi sekä maailmalle että ympäri Suomea. Lentokenttäalueen yritysyhteisön jäsenenä ja AVIA Real Estaten asiakkaana käytössäsi ovat paitsi kiinteistön omat neuvotteluhuoneet myös muut AVIA Real Estaten tarjoamat tilat ja palvelut. Talon ylimmässä kerroksessa sijaitsevasta tyylikkäistä sauna- ja kokoustilasta avautuu huikeat näkymät suoraan kiitotielle ja koko lentokentän yli.

Lataa AviaWing kampanjaesite.

  Ota yhteyttä

  Keskellä kaikkea. Ylivoimaiset yhteydet ympäri maata ja maailmaa.

  Avia Wingiin on helppo tulla ja helppo mennä. Keskeinen sijainti, hyvät yhteydet ja riittävä määrä parkkipaikkoja tekevät arjesta vaivatonta. Lentokone, auto, juna tai bussi − Suomen globaaleimmasta sijainnista matka maailmalle ja maailmalta kotiin on aina lyhyt.

  Tyylikkäästi keskellä kenttää Optimaalinen kotipaikka kansainväliselle yritykselle.

  Avia Wing on cocktail moderneja, muunneltavia toimitiloja ja ylivertaisia liikenneyhteyksiä – optimaalinen kotipaikka vaikkapa kansainvälisen yrityksen pääkonttorille.

  Näkymät kentän ylle Ainutlaatuiset saunamaisemat

  Talon ylimmässä kerroksessa otat vieraasi vastaan ensiluokkaisen edustavissa sauna- ja kokoustiloissa, joista avautuu hengästyttävät näkymät suoraan kiitotielle ja koko lentokentän yli.

  Tila tarpeidesi mukaan. Joustavalla sopimuksella ja huolettomalla huomisella.

  Sinä päätät, millaisessa tilassa haluat luoda uutta – me tarjoamme siihen modernit ja joustavat ratkaisut. Avia Clubin jäsenenä tilat päivittyvät lennossa ja huominen on huoleton.

  Avia Clubin palvelut:

  Kokoustila Boeing

  • Talo:Avia Pilot
  • Osoite:Lentäjäntie 3
  • Henkilömäärä:8
  Tutustu & varaa

  Avia Wing saunaosasto

  • Talo:Avia Wing
  • Osoite:Rahtitie 3
  • Henkilömäärä:10
  Tutustu & varaa

  Kokoustila Airbus

  • Talo:Avia Pilot
  • Osoite:Lentäjäntie 3
  • Henkilömäärä:5
  Tutustu & varaa

  Kuntosali

  • Talo:Avia Fleet
  • Osoite:Lentäjäntie 1

   Ota yhteyttä

   jutellaanko lisää?
   Ota yhteyttä tai tule jarin kanssa aamiaiselle!

   Asiakkaamme kertovat

   Miksi toimitila lentokentällä on hyvä juttu?

   Securitaksen Antti-Jussi Karjalainen, Aliantin Tuomo Kauttu ja Medtronicin Panu Lauha kertovat videolla miksi heidän yrityksensä on valinnut juuri lentokentän toimipaikakseen.

   Lue asiakastarina