Haemme vakituiseen työsuhteeseen päälakimiestä

Tehtäviisi kuuluu kokonaisvastuu yhtiön lakiasioista. Vastaat yhtiön operatiiviseen toimintaan liittyvien oikeudellisten asioiden hoitamisessa. Olet myös mukana yhtiön johtoryhmässä sekä toimit yhtiöryhmän hallituksien sihteerinä. Tehtäviisi kuuluu erityisesti oikeudellinen tukeminen yhtiön kaupallisten sopimusten laatimisessa, kaavoituksessa, kiinteistökehityshankkeissa ja kiinteistötransaktioissa sekä koordinoit ulkopuolisen lakipalvelun ostamista. Lisäksi kehität ja vastaat yhtiöhallinnosta, corporate governancesta sekä muista compliance-asioiden ylläpidosta ja kehittämisestä.

Toivomme sinulta

  • huolellista ja oma-aloitteista työotetta sekä aktiivista asennetta
  • ratkaisukeskeisyyttä, kykyä kantaa vastuuta erilaisista tehtävistä ja tiimityöskentelytaitoja
  • laaja-alaista kiinnostusta ja osaamista liikejuridiikasta, erityisesti yhtiö-, kiinteistö- ja rakennusjuridiikan alalta
  • halua jatkuvasti kehittää osaamistasi sekä kykyä heittäytyä oman mukavuusalueen ulkopuolelle
  • hyviä kommunikointitaitoja sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa
  • oikeustieteen maisterin tutkintoa ja vähintään 6-8 vuotta tehtävän kannalta relevanttia työkokemusta

Työyhteisömme koostuu kokeneista asiantuntijoista. Arvostamme osaamista, innovatiivisuutta ja kykyä toteuttaa uusia toimintatapoja. Panostamme työntekijöiden viihtyvyyteen, yhteistyöhön ja yhteisöllisyyteen. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla osana kokeneiden asiantuntijoidemme työyhteisöä sekä innovatiiviseen ja vastuulliseen roolin, jossa pääset kehittymään ja luomaan yhtiölle uusia juridisia käytäntöjä. Lisäksi tarjoamme kilpailukyisen palkkauksen ja kattavat työsuhde-edut sekä mahdollisuuden etätöihin yhtiön politiikan mukaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Ilkka Pitkänen p. 040 6670906 / 18.2. klo 9-11 ja 21.2. klo 9-11 Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi, CV:n ja palkkatoiveineen viimeistään 28.2.2022 osoitteeseen ilkka.pitkanen@aviarealestate.fi.  Haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa.

AVIA Real Estate Oy tunnetaan erityisesti Vantaan Aviapoliksen alueen kehittäjänä ja kiinteistömistajana. Lentokentän ja Aviapoliksen alueella meillä on n. 170 000 neliömetriä olemassa olevaa kiinteistökantaa ja n. 400 000 kerrosneliötä rakennusoikeutta. Toimintamme vahvassa kasvussa, tällä hetkellä muun muassa rakennamme Suomen suurinta hotellia