Oletko numeroista ja analyyseistä syttyvä, kehittämisestä innostuva ulkoisen laskennan osaaja? Hyvä – saatat olla uusi Group Controllerimme.

Mitä pääset tekemään:

Group Controller-roolissa painopiste on ulkoisessa laskennassa, yhtiöiden ja yhtiökokonaisuudessa olevien konsernien kirjanpidon kontrollointitehtävissä. Pääset hoitamaan konsernin talousraportointia, osallistumaan tilinpäätöksien ja veroilmoituksien laadintaan, teet budjetointia sekä ennustepäivityksiä. Toimit yhteistyössä mm tilitoimiston ja tilintarkastajan kanssa, samoin kuin sisäisten toimijoiden kanssa.

Group Controllerina osallistut raportointityökalujen ja sisäisten prosessien kehitystyöhön sekä konsernirakenteiden suunniteluun ja toteuttamiseen. Olet mukana kassavirtaennusteiden ja raportoinnin kehittämisessä sekä kiinteistötransaktioiden toteuttamisessa.

Mitä toivomme sinulta:

Toivomme sinulta laskentapainotteista korkeakoulututkintoa, laskentatoimen hallintaa ja talouden prosessien ymmärrystä sekä vähintään viiden vuoden kokemusta ulkoisesta laskennasta. Myös johdon raportoinnin tuntemus on eduksi. Sinulta löytyy myös aikaisempaa kokemusta kiinteistöalalta.

Sinulla on hyvät IT-taidot, osaat hyödyntää IT-työkaluja talousjohtamisessa ja erityisesti Excel on sinulla hyvin hallussa. Tehtävässä onnistuminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja sekä suomen ja englannin kielen osaamista.

Työskentelytyylisi on omatoiminen, ratkaisukeskeinen ja laatutietoinen. Otat vastuuta asioiden sujumisesta ja hallitset useita asioita samanaikaisesti. Persoonana olet positiivinen, sosiaalinen, oma-aloitteinen ja kehittämishaluinen. Hallitset taloushallinnon ja nautit työstäsi numeroiden parissa; olet tarkka ja huolellinen, ja näet myös kokonaisuuden.

Kiinnostuitko?

Jos sinusta tuntuu, että luit juuri unelmatyösi kuvauksen, jätä hakemuksesi palkkatoiveineen adecco.fi-sivuilla 2.10.2022 mennessä. Liitä mukaan cv:si ja hakemusteksti, jossa kerrot, miksi juuri sinä sopisit parhaiten tehtävään. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Recruitment Consultant Sisko Lahtinen numerosta 040 779 5541.

AVIA Real Estate Oy tunnetaan erityisesti Vantaan Aviapoliksen alueen kehittäjänä ja kiinteistöomistajana. Lentokentän ja Aviapoliksen alueella meillä on n. 170 000 neliömetriä olemassa olevaa kiinteistökantaa ja n. 400 000 kerrosneliötä rakennusoikeutta. Toimintamme vahvassa kasvussa, tällä hetkellä muun muassa rakennamme Suomen suurinta hotellia.